Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Apple kehittää Carl Zeissin kanssa uutta tuotetta? Lisätyn todellisuuden laseja povataan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Apple logoApple kehittää yhdessä saksalaisen Carl Zeissin kanssa lisätyn todellisuuden laseja, jotka voivat tulla markkinoille jopa jo tämän vuoden aikana. Tämän huhun takana on teknologia-alan vaikuttaja Robert Scoble.

Scoblen mukaan Zeissin työntekijä vahvisti asian hänelle. CES-messuille osallistunut Scoble kertoo myös ihmetelleensä, miksei lisättyyn todellisuuteen panostanut Zeiss esitellyt mitään siihen liittyvää CESissä ja arvelee syyn olevan juurikin Apple-yhteistyö. Applen vaatimuksiin on voinut kuulua, ettei Zeiss saa hiiskua uudesta teknologiastaan mitään.

Nykyisin Upload VR:llä työskentelevä Scoble on kertonut aiemminkin villejä huhuja liittyen Applen mukaantuloon virtuaalitodellisuuden markkinoille. Scoblen ennustuksiin kuuluu myös esimerkiksi seuraavan iPhonen olevan läpinäkyvä lasinpalanen, joka sujahtaisi virtuaalilaitteen sisuksiin.

Applen tiedetään olevan hyvin kiinnostunut lisätystä todellisuudesta, sillä myös toimitusjohtaja Tim Cook on puhunut siitä useampaan otteeseen.

Apple on panostanut alueeseen paljon lukuisilla rekrytoinneilla ja yritysostoilla.

Arvostettu Apple-tietäjä, KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo, kuitenkin hiljensi hieman villeimpiä odotuksia Applen lähdöstä virtuaali- tai lisätyn todellisuuden markkinoille – joskin myös Kuo jätti oven auki uuden tuotteen tulolle jo loppuvuodesta 2017.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut