Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nvidian GeForce NOW -pelipalvelu tulee Windows- ja Mac-koneille keväällä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nvidia GeForce NOW

Nvidia on kertonut aikeistaan laajentaa GeForce NOW -pelipalveluaan Windowsja Mac-tietokoneille. Kyseessä on pilvipohjainen pelipalvelu, jossa maksua vastaan pääsee pelaamaan Nvidian tehokkailla koneilla pyöriviä huippuluokan pelejä vaikka omalla läppärillään. Palvelu sopii hyvin esimerkiksi satunnaisille pelaajille tai sellaisille, joilla ei ole halua tai mahdollisuutta hankkia itselleen tehokasta pelikonetta.

GeForce NOW on tähän asti ollut tarjolla Nvidian Shield-tableteille ja -konsoleille, mutta kevään aikana palvelu laajenee myös tietokoneille. Käyttäjän tarvitsee vain asentaa Windows- tai Mac-koneelleen sovellus ja aloittaa pelaaminen. Itse pelit pyörivät Nvidian tietokoneilla, jotka luonnollisesti käyttävät tehokkaita GeForce-näytönohjaimia. Pelaaja tarvitsee vain riittävän nopean verkkoyhteyden, jotta pelaaminen onnistuu jopa Full HD -tarkkuudella, 60 ruutua sekunnissa.

Käyttäjä yhdistää oman koneensa sovelluksen kautta virtuaaliselle GeForce GTX -tietokoneelle, asentaa pelin haluamastaan pelikaupasta, kuten Steamistä, Battle.netistä tai Originilta, ja alkaa pelata. Palvelu tallentaa etenemisen peleissä ja voi myös synkronoida etenemisen paikallisesti asennettujen pelien kanssa. Pelaaja voi siis halutessaan pelata kotona omalla peli-PC:llä ja reissun päällä jatkaa pelaamista läppärin ja GeForce NOW’n turvin.

Kun pelaaja rekisteröityy palveluun, hän voi maksutta pelata kahdeksan tuntia GTX 1060 -koneella tai neljä tuntia GTX 1080 -koneella. Alkaen 25 dollarilla (noin 24 euroa) pääsee pelaamaan 20 tuntia, ja parempia pelejä ja tehokkaamman virtuaalikoneen saa korkeammilla hinnoilla.

GeForce NOW Windowsille ja Macille alkaa rajoitetusti Yhdysvalloissa maaliskuun aikana, ja laajempi julkaisu on suunniteltu myöhemmin keväällä tapahtuvaksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Liste

    Erittäin mielenkiintoinen palvelu, tosin hinta liian suolainen.

Tuoreimmat jutut