Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Misfit Vapor julki – älykello GPS:llä ja sykemittarilla ilman turhuuksia

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Misfit Vapor.

Misfit Vapor.

Misfit jatkaa laajentumistaan aktiivisuusmittareista monipuolisempiin kellomallisiin laitteisiin uudella Vaporilla.

Misfit Vaporissa on oma järjestelmänsä eikä esimerkiksi Android Wearia. Vapor on kuitenkin monipuolinen laite: se sisältää sisäänrakennetun GPS-paikannuksen, sykemittarin, korkeusmittarin, 4 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja tukee Bluetooth-kuulokkeiden yhdistämistä kelloon musiikin kuuntelemiseksi ilman puhelinta lenkillä. Puhelimeen kello yhdistyy myös Wi-Fi-yhteydellä. Misfit lupailee Vaporille kahden päivän akkukestoa. Sisuksissa on Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -piiri.

Vaporin pyöreän AMOLED-näytön koko on 1,39 tuumaa ja ruostumatatonta terästä olevan rungon koko 44 millimetriä. Vettä kello kestää 50 metrin syvyyteen asti.

Misfit Vaporin hinnaksi on tulossa 200 dollaria ja se on tulossa myyntiin myöhemmin tänä vuonna. Värivaihtoehtoja on kaksi, Jet Black ja Rose Gold.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Karmabook

  Mulle juurikin sykemittaus on turhuus älykellossa.

  • Kairaaja

   Jep. Sykemittaus kellossa on kyllä juuri se melki turhin ominaisuus.

 2. Zuikeero

  ”Älyllä” ei tee mitään kellossa joten se on turhake. Sen sijaan sykemittaus olisi paljon käyttökelpoisempi kuin nykyiset ”älyturhakkeet”.

Tuoreimmat jutut