Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lähteekö virtuaalitodellisuus vauhtiin? Samsung toimittanut 5 miljoonaa Gear VR:ää

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung kertoi toimittaneensa yli 5 miljoonaa Gear VR -laitetta.

Samsung kertoi toimittaneensa yli 5 miljoonaa Gear VR -laitetta.

Samsung on kertonut toimittaneensa yli 5 miljoonaa Gear VR -laitetta, millä se yltänee toistaiseksi selvästi suosituimmaksi virtuaalitodellisuuslaitteeksi. Samsungin Amerikan toimitusjohtaja Tim Baxter kertoi saavutuksesta Samsungin CES-messujen tilaisuudessa.

Gear VR on toteutettu yhteistyössä Facebookin Oculusin kanssa.

Samsungin miljoonamäärien hohtoa hieman himmentää laitteiden toimittaminen älypuhelinten kylkiäisinä. Todennäköisesti Gear VR:n erillismyynti onkin merkittävästi pienempi.

Gear VR tuli markkinoille alun perin jo Galaxy Note4:n kanssa vuoden 2014 lopulla. Vuonna 2015 nähtiin päivitetty versio useammille Samsung-puhelimille ja Galaxy Note7:n kanssa uusi USB-C-liitännällinen Gear VR vuoden 2016 lopulla.

Virtuaalitodellisuus on toistaiseksi pitkälti tulevaisuuden lupaus eikä vielä suuri juttu tänä päivänä. Jatkossa luvassa on sekä laitteiden että sisätöjen paranemista. Samsungin mukaan käyttäjät ovat katsoneet yli 10 miljoonaa tuntia 360 asteen videoita virtuaalitodellisuudessa – keskimäärin siis 2 tuntia kohti toimitettua Gear VR -laitetta.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Calileon

  Onhan niitä varmaan toimitettu paljon kun niitä jaettiin ilmaisena kylkiäisenä S7 ja S7 Edgen ostajille. Moniko olisi ostanut jos ei ilmaiseksi olisi saanut? Moniko käyttää? Paljon niitä on ollut eri myyntipalstoilla myynnissä.

  • Hemuli

   Samaa pohdin. Helppo brassailla toimitusluvuilla, kun laitetta on jaettu puhelimen ostajille kaupanpäällisinä väkisin ties kuinka pitkään ja moneen otteeseen ilman minkäänlaista näyttöä siitä, että VR-lasit olisivat vauhdittaneet kyseisten puhelinten myyntiä, mikä tarkoittaisi laseilla olevan käyttöä – pikemminkin päinvastoin. Totuus on varsin karu.

   Oikeastaan jutun viimeinen kappale summaa asian varsin ytimekkäästi; 2 tuntia 360-asteen videota per toimitettu laite on äärimmäisen vähän, mikä nimenomaan viittaa siihen, että valtaosalla, kuten itsellänikin, Gear VR lojuu avaamattomassa paketissa sängyn alla pölyttymässä. Toisaalta niin lojuu S7:kin, joskin avattuna.

   • Kairaaja

    Ei kai se väkisin niitä mukaa laita? Saat jättää liikkeesee. Kirjotat viel tälläsen negatiivisen jutun etkä ole edes ilmaseks tulleita laitteita viittiny kokeilla? Hienoa!

    • Hemuli

     Toki laittavat ja tokihan niitä on kokeiltu muualla aiemmin, mutta ei niillä tosiaan tee yhtikäs mitään.

   • JiiPee83

    Itseäni kiinnostaisi kokeilla kyseistä härpäkettä. Vähän offtopick mutta jos oisit halukas luopumaan siitä niin laitahan vietiä [email protected] :)

    • Hendrik

     Lopeta nyt tuo ilmaisen tavaran ruinaaminen!. 🙄

     • JiiPee83

      Ei tässä kukaan ole mitään ilmaiseksi ottamassakaan vain ihan korvausta vastaan tietysti jos on jäänyt nurkkaan pölyttymään. :) itsellä on tuo laite vielä jäänyt kokonaan kokematta ja täälä nyt muutama on sitä sanonut että jäänyt tarpeettomaksi pölyttymään. Löysennähän sitä pipoa höllemmälle :)

Tuoreimmat jutut