Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:ltä tulossa kolme uutta puhelinmallia varhain 2017 – ”Ocean Note” huhun mukaan huippukameran

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC Ocean Sense Touch

Kuvakaappaus HTC:n vanhalta ”Ocean Sense Touch” -konseptivideolta.

Taiwanilaisen HTC:n kerrotaan julkaisevan peräti kolme uutta puhelinmallia alkuvuodesta 2017. Ensimmäinen niistä saatetaan virallisesti nähdä jo parin viikon kuluttua.

PhoneArena kertoo huhutuista kolmesta uutuus-HTC:stä, joiden työnimet ovat ”Ocean Master”, ”Ocean Note” sekä ”Ocean Smart”. Näistä tiettävästi Ocean Note omaa suurimman näytön ja sen esittely saattaisi tapahtua jo 12. tammikuuta. HTC on jo kertonut tuona päivänä järjestettävästä julkistustilaisuudesta, mutta sen sisällöstä ei ole vielä varmaa tietoa.

Huhujen mukaan Ocean Note tulee tarjolle mustana, valkoisena sekä sinisenä, ja se sisältää kaksi SIM-korttipaikkaa. Kuulokeliitäntää laitteesta ei tiettävästi löydy.

Erityisen mehukas huhu on se, että tuleva ”Ocean Note” sisältäisi DxOMarkin kaikkien aikojen parhaaksi arvioiman älypuhelinkameran. Tällä hetkellä DxOMarkin listalla jaetulla kakkossijalla on HTC:n huippumalli 10, yhdessä Samsung Galaxy S7 edgen ja Sony Xperia X Performancen kanssa. Kärkisijaa pitää hallussaan Google Pixel, joka on Googlen suunnittelema, mutta HTC:n valmistama, joten HTC:ltä löytyy kyllä kameraosaamista.

HTC:n kolmea uutuuspuhelinta voidaan PhoneArenan mukaan odotella esiteltäviksi kolmen seuraavan kuukauden aikana. Nähtäväksi jää, auttavatko ne parantamaan HTC:n pahasti sakkaavaa puhelinmyyntiä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Esa Kivivuori

  Tekstissä on siinä mielessä pieni virhe, ettei DxO:n ”kaikkien aikojen parhaaksi” rankatu puhelimen kamera pärjää terävyydessä ja yksityiksohtien rikkaudessa varsinkaan Nokian 808:lle ie ikä Lumia 1020:lle.

  Eroa on tuossa suhteessa aika paljonkin. Se asia, missä nykyisten puhelimien kamerat ovat noita muutaman vuoden takaisia malleja huikeasti edellä, on kyky tehdä järkevää jälkeä erittäinkin huonoissa olosuhteissa. Ja sehän on loppupelissä laajan käyttäjäkunnan kannalta tärkeämpää…

  Todellista edistä on havaittavissa vasta kun nuo kaksi maailmaa saadaan yhdistettyä.

  • Janne Laakso

   DxOMarkin listoilla Nokia 808:lla on 77 pistettä ja Lumia 1020:lla 74 pistettä, kun kärkipaikkaa pitävällä Google Pixelillä on 89 pistettä. Kannattaa muistaa, että jo 12 megapikseliä on varsin pitkälle riittävä tarkkuus ihan jopa isoista tulosteista puhuttaessa. Samoin pelkän hyvissä olosuhteissa saavutettavan absoluuttisen kuvanlaadun lisäksi monille käyttäjille merkittäviä seikkoja ovat esimerkiksi kameran suorituskyky huonossa valossa ja varsinkin kameran ja sen tarkennuksen nopeus, jotka vaikuttavat merkittävästi kameran käytön miellyttävyyteen. DxOMarkin arvioissa otetaan pelkän kameran kuvanlaadun lisäksi huomioon monia muitakin seikkoja.

 2. SANDY

  Ocean note on malli nimeltään HTC U Ultra ja omaa 6″näytön
  Audio liitin uupuu noista ocean (HTC U) malleista kokonaan

Tuoreimmat jutut