Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC tyrmää huhut Vive 2 -VR-laitteen esittelystä ensi viikolla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC Vive -virtuaalilasit ja ohjaimet.

HTC Vive -virtuaalilasit ja ohjaimet.

HTC:n mukaan se ei aio esitellä uutta, toisen sukupolven versiota Vive-virtuaalitodellisuuslaitteestaan ensi viikolla CES-messujen yhteydessä.

HTC kommentoi asiaa taiwanilaislähteistä liikkeelle lähteneiden huhujen jälkeen. Huhuttu Vive 2 olisi ollut tuomassa langattoman yhteyden tietokoneeseen, jonka kanssa Viveä käytetään, sekä nostanut virkistystaajuuden 90 hertsistä 120 hertsiin ja kummankin silmän näytön tarkkuuden 1080×1200 pikselistä 4K-tasolle.

”Huhussa Vive 2:n lanseeraamisesta CES 2017:ssä ei ole mitään totta”, todettiin HTC:ltä UploadVR-julkaisulle. ”Vivellä olemme laserintarkasti keskittyneitä rakentamaan vahvaa ja kasvavaa ekosysteemiä nykyisille ja tuleville Vive-omistajille, jotta he voivat kokea parhaan huoneen laajuisen virtuaalitodellisuuskokemuksen houkuttelevimmalla saatavilla olevalla sisällöllä.”

Virtuaalisesta ja lisätystä todellisuudesta odotetaan yhtä vuodenvaihteen jälkeisten CES-messujen uutuuksien kohokohdista. Ilmeisesti HTC:ltä tai toiselta merkittävältä VR-laitteiden tekijältä, Facebookin Oculusilta, ei kuitenkaan olekaan odotettavissa merkittäviä julkistuksia ensi viikolla.

Aiemmin HTC Vivelle on jo esitelty lisälaite, joka muuntaa sen toimimaan langattomasti. Pidemmällä aikavälillä tulevaisuudessa kehittyneidenkin virtuaalitodellisuuden ratkaisujen osalta siintää täysi riippumattomuus tietokoneesta ja toiminta itsenäisenä laitteena.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut