Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Viimeisin iPhone-huhu sekoittaa pakkaa: tulossa myös 5-tuumainen uutuus?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Uuden 5 tuuman iPhonen kamerat olisi järjestelty pystyasennossa allekkain.

Uuden 5 tuuman iPhonen kamerat olisi järjestelty pystyasennossa allekkain.

Huhut Applen iPhoneista käyvät jo kuumana, vaikka uutuuksien esittelyyn on oletettavasti vielä aikaa noin yhdeksän kuukautta. Tähän asti Applelta on odotettu päivitettyjä ”iPhone 7s -malleja” nykyisistä iPhoneista sekä uutta OLED-näytöllistä iPhonea. Nyt uusin huhu kuitenkin jälleen sekoittaa kuvioita.

Japanilaisen Macotakara-sivuston taiwanilaisalihankkijalähteiden mukaan tulossa olisi myös uusi 5 tuuman iPhone-malli, jonka ominaisuudet vastaisivat iPhone 7s -malleja.

5 tuuman iPhone sisältäisi kaksoiskameran, mutta kameramoduulit olisivat iPhone 7 Plussasta poiketen järjestelty pystyasennossa allekkain. Muuten ei vielä tiedetä, olisiko myös iPhone 7s Plussassa kameroiden järjestys samalla tavalla muuttunut – tai mitä järkeä uudessa 5 tuuman iPhonessa tuttujen 4,7 ja 5,5 tuuman mallien välissä vastaavin ominaisuuksin oikein olisi.

Applen suunnitelmat voivat vielä toki myös muuttua. 5 tuuman uudesta iPhonesta ei huhuttu nyt edes ensi kertaa, sillä myös japanilainen Nikkei on aiemmin raportoinut sen olevan suunnitelmissa. Sen sijaan useimmiten oikeassa oleva KGI Securitiesin analyytikko Ming-chi Kuo ei viiden tuuman iPhonea ole maininnut.

Suurta epäselvyyttä on vielä muun muassa tulevien ”iPhone 7s” -mallien, mukaan lukien jälleen nyt esillä oleva 5 tuuman versio, rakenteesta ja ominaisuuksista. Joidenkin huhujen mukaan myös ne olisivat takaa lasia ja sisältäisivät tuen langattomalle lataukselle.

Ensi vuoden ensi kertaa OLED-näytöllisessä uutuus-iPhonessa näyttö puolestaan kattaisi käytännössä koko etupuolen ja kotipainike sormenjälkitunnistimen kera olisi integroitu tavalla tai toisella näytön osaksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut