Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kiinalaisasiakirjat paljastavat seuraavat iPhonet? Huippumallin koodinimi ”Ferrari”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Applen uuden iPhonen, koodinimeltään "Ferrari", piirilevy jaettaisiin kahtia.

Applen uuden iPhonen, koodinimeltään ”Ferrari”, piirilevy jaettaisiin kahtia.

Lukuisten huhujen jälkeen Applelta tiedetään jo odottaa ensi vuonna ainakin kolmea uutta iPhone-mallia – päivityksiä nykyisiin iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -malleihin sekä näiden rinnalle uutta OLED-näytöllä varustettua huippu-iPhonea.

Nyt Kiinasta kantautuu asiakirjavuoto, joka väittää sisältävänsä tietoa tulevista iPhoneista. Kolmikko kantaisi mallikoodeja D20, D21 ja D22. Näistä D22 olisi uusi OLED-näyttöinen iPhone, joka kantaisi koodinimeä ”Ferrari”.

Uuden iPhone-mallin odotetaan sisältävän OLED-näytön, joka kattaa koko laitteen etupuolen. Lisäksi ainakin myös se olisi myös takaa lasirakenteinen ja tukisi langatonta latausta. Kotipainike ja sormenjälkitunnistus olisivat tavalla tai toisella integroitu osaksi näyttöä. Muodoltaan OLED-iPhonenkin rakenne olisi nykyisiä iPhoneja muistuttava. Aiemmin sen on huhuttu käyttävän muoviperustaista näyttöpaneelia, minkä perusteella näytön voidaan odottaa kaareutuvan.

Sisäisesti ”Ferrari”-iPhone olisi suunnitelty täysin uudelleen ja piirilevy jaettu kahtia, jolloin toinen osa sisältäisi muun muassa Applen A11 -järjestelmäpiirin ja muistit ja toinen yhteyksistä vastaavat piirit. Lisäksi SIM-korttipaikan sijainti muuttuisi alemmas laitteessa.

Sisäisillä rakennemuutoksilla Applen voidaan arvioida tavoittelevan tilan mahdollisimman tehokasta käyttöä ja sen säästämistä. Uusi iPhone voisi näin olla nykyistäkin ohuempi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Azazel

    Tekstin loppuouolella on pieni virhe ’A111-järjestelmäpiiri’ kun se varmaan on A11-järjestelmäpiiri :)

    Saattaa kuitenkin tulla mielenkiintoinen iPhone mutta saa nähdä onko OLED näyttö iPhonessa mistään kotoisin

Tuoreimmat jutut