Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä kymmenen niksiä Super Mario Runiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Super Mario Run

Super Mario Run saapui ison haloon saattelemana Applen iOS-laitteille tällä viikolla, ja monet innokkaat Mario-fanit ovat jo ehtineet monen monta tasoa näpyttelemään läpi. Tässä muutama niksi, joilla ottaa Marion juoksut haltuun.

Erikoiskolikoiden keräämisellä voi helposti polttaa hermonsa, tai viettää pitkiä ja perusteellisia pelihetkiä. Jos ei ensimmäisellä, niin toisella tai kolmannella kierroksella. Kun saat kerättyä kentän viisi erikoiskolikkoa, pääset pelaamaan kentän uudelleen uusilla viidellä erikoiskolikolla ja uudelleenasetelluilla vihollisilla. Jos onnistut keräämään toiset viisi erikoiskolikkoa, tulee tarjolle vielä kolmas kierros.

Erikoiskolikoita etsiessä kannattaa olla luova ja kokeileva. Niitä voi löytyä esimerkiksi niin avattavista laatikoista kuin tiilienkin sisältä. Joissain tapauksissa erikoiskolikot voivat olla erilaisten kolojen pohjalla. Koloihin ei kannata hypätä suin päin, vaan liukua seinää pitkin. Lisäksi erikoiskolikoita voivat kantaa kummitushahmot, jotka pudottavat erikoiskolikon poimittavaksi, kun niiden päälle hyppää takaperin (eli seinän kautta).

Kuoleminen Super Mario Runissa johtaa kuplapalautukseen. Hahmo lähtee kuplan sisällä leijailemaan kohti kentän alkupäätä, mutta matkaa ei suinkaan tarvitse tehdä kentän alkuun asti, vaan näpäyttämällä voi hahmon palauttaa sopivaksi katsomaansa kohtaan kenttää.

Vihollisia vastaan taistellessa voi nostaa omaa tasoaan. Kun on tappanut tietyn määrän jonkin tyypin vihollisia, nousee oma taso niin, että vastaavien vihollisten nujertaminen tuottaa enemmän kolikoita.

Vaikka Super Mario Runin idea nimeä myöden on kenttien läpi juokseminen, on välillä hyvä pysähtyäkin. Tietyissä pisteissä hahmo pysähtyy, ja näissä kohdissa on yleensä jokin erikoisasetelma, jossa voi pysähtymistä käyttää hyödyksi. Pysähtymisiin kannattaa siis kiinnittää huomiota.

Coin Rush -tilassa voi helpommin napsia kolikoita, ja sen saa käyttöönsä, kun on kenttää läpäistessään riittävästi kolikoita kerännyt.

Pomoja vastaan taistellessa on hyvä pitää mielessä, että niiden yli on mahdollista loikata, mikä saattaa helpottaa niiden päihittämistä. Lisäksi ennen pomon kohtaamista kannattaa napata sieni, niin Mario kestää yhden osuman kuolematta.

Pelin eri hahmoilla on omat vahvuutensa, joiden turvin voi olla helpompi läpäistä eri haasteita. Prinsessa Peach voi esimerkiksi leijailla ilmassa hetken, kun hypyn jälkeen näpäyttää uudelleen.

Muista aina kentän lopussa tähdätä lipputangon päähän, sillä tanko tarjoaa sitä enemmän kolikoita, mitä ylemmäksi siihen osuu.

Nintendo-tilin luominen auttaa paitsi tallentamaan edistyksen pelissä, myös mahdollistaa uusien pelattavien hahmojen avaamisen.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut