Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Videolla: Nokia Lumia 520:ssa Android 7.1 Nougat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia Lumia 520.

Nokia Lumia 520.

xda-developers-palstalla nimimerkillä thinhx2 ja YouTubessa nimellä nguyen thinh esiintyvä käyttäjä on ladannut palveluun sarjan videoita, joissa esitellään Android 7.1 Nougat -version toimintaa Nokian Lumia 520:ssä, joka on yksi Nokian lyhyeksi jääneen Windows-puhelinhistorian myydyimpiä malleja, sekä sen sisarmallissa Lumia 525:ssä. Tarkalleen ottaen videolla nähdään CyanogenMod 14.1 -muunnos Androidista.

Android on saatu aiemminkin viriteltyä Lumioihin, mutta nyt uutta on tuorein Nougat-versio. Videoiden perusteella Android Nougat pyörii Lumia 520:ssä yllättävänkin sulavasti suhteutettuna sen vanhaan 1 gigahertsin Snapdragon S4 -järjestelmäpiiriin sekä vain 512 megatavuun RAM-muistia. Lumia 525:ssä RAMia on tuplasti eli gigatavun verran. Videolla nähdään muun muassa Nougatin uuden ominaisuuden, näytön kahdelle sovellukselle jakavan Multi Window’n toimivan myös Lumiassa.

Usein vastaavissa tapauksissa käyttöjärjestelmän perusta on saatu toimimaan, mutta esimerkiksi yhteyksien tai kameran osalta laite ei ole vieraalla käyttöjärjestelmällä toiminut lainkaan tai vaihtoehtoisesti todella heikosti. Lisäksi yleinen vakaus on lähes joka tapauksessa erittäin heikko.

https://www.youtube.com/watch?v=7W1JB6AlMlY

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut