Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tässä joukko parhaita joululahjoja iPhone-käyttäjälle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Joululahjaksi voi toki antaa iPhonenkin – mutta mitä jos iPhone löytyy jo entuudestaan? Erityisesti Apple-käyttäjälle on tarjolla monia sopivia lisävarusteita, jotka toimivat räätälöidysti yhteen iPhonen kanssa.

Esittelemme alla parhaimpia lahjaideoita iPhone-käyttäjälle.

Beats Solo3 Wireless / Powerbeats 3 / BeatsX -kuulokkeet

Apple ei ole vielä saanut tuotua omia täyslangattomia AirPods-nappikuulokkeitaan saataville, mutta muita uudella Applen W1-piirillä myös varustettuja Beats-kuulokkeita on jo myynnissä. W1-piiri helpottaa kuulokkeiden käyttöä tekemällä niiden Bluetooth-parituksesta sekä vaihdosta eri Apple-laitteiden välillä poikkeuksellisen helppoa.
BeatsX + Beats Solo3 Wireless + Powerbeats3 Wireless.

BeatsX + Beats Solo3 Wireless + Powerbeats3 Wireless.

Apple Watch

Applen älykello, Apple Watch, on yksi parhaita lisävarusteita iPhonelle. Nyt Apple Watch on tarjolla laajalla materiaali- ja rannekevalikoimalla toisen sukupolven Series 2 -versiona sekä alkuperäisen suorittimeltaan päivitettynä, edullisempana Series 1 -versiona. Series 2 tuo lisäominaisuuksia erityisesti liikuntakäyttöön 50 metrin vedenkestävyydellä, kellosta löytyvällä GPS-paikannuksella sekä kirkkaammalla näytöllä.Apple Watch Series 2 -versioita.

Apple Watch Series 2 -versioita.

Philips Hue

Philipsin Hue-älylamput, joiden väri voi olla vaihdettavissa, ovat keskeisimpiä Applen HomeKitiä tukevia laitteita. Tämä tarkoittaa niiden olevan kätevästi ohjattavissa iPhonen Koti-sovelluksen kautta. Aloituspakkauksen ohella Hue-valoja on saatavissa myös erilaisina versioina kuin vain tavallisina lamppuina.


Philips Hue White Ambiance -aloituspakkaus.

Philips Hue White Ambiance -aloituspakkaus.

Belkin ColourMatch Charge Kit ja kaapeli

Jos iPhone-käyttäjä on tarkka tyylistään, tarvitaan luonnollisesti puhelimen väriin sointuva setti varavirtalähdettä, latureita ja Lightning-kaapelia. Tällaisen tarjoaa Belkin.

Belkin ColorMatch Charge Kit ja kaapeli on tarjolla Applen omasta verkkokaupasta 99,95 euron hintaan.

Belkin ColourMatch Charge Kit.

Belkin ColourMatch Charge Kit.

iTunes-lahjakortti

iTunes-lahjakortti on aina hyvä valinta Apple-käyttäjälle. Lahjakorttia voidaan käyttää ostoksiin Applen eri kaupoissa eli App Storessa, iTunes Storessa, iBooks Storessa tai Mac App Storessa.

Lahjakorttia voi vinkata lisäksi käytettävän johonkin tiettyyn ostokseen – vaikkapa 15. joulukuuta vain Applen iOS-laitteille tarjolle tulevan Super Mario Runin vajaan kympin hintaiseen täysversioon.

iTunes- ja muut Apple-lahjakortit ovat ostettavissa Applen omilta sivuilta tai valituista liikkeistä.

iTunes-lahjakortit.

iTunes-lahjakortit.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Jos äänen laatu ei ole kriteeri niin nuo beatsit ovat ihan hyvä lahja idea, mutta jos käyttäjä on äänen laadun perässä kannattaa nuo jättää hyllyyn ja katsoa jotain muuta merkkiä esim AKG
  Itsellä sekä beats solo2 että AKG K550 MKII ja tämä oma mielipide että beats/Applefanien ei kannata hernettä nenään vetää.

  • Kairaaja

   Eli kannattaa jättää kauppaa. Tolla rahalla saa vastinetta muilta merkeiltä paremmin.

   • SANDY

    Yep, esim nuo AKGt saa 140€ kun noista beatseista saa pulittaa reilun satasen lisää ja silti häviää äänen laadussa AKGille

Tuoreimmat jutut