Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen iPhone-uudistus huolettaa – kiinalaisten puhelinvalmistajien yhteenliittymä lisää OLED-näyttöjen tuotantoa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ConceptsiPhonen näkemys iPhonesta, jossa koko etupuoli on näyttöä.

Kiinalaiset älypuhelinvalmistajat Huawei, Oppo, BBK ja Vivo perustavat yhteenliittymän turvatakseen OLED-näyttöjen saatavuuden puhelimiin tulevina vuosina, kertoo DigiTimes. Taustalla on huoli Applen aikeista siirtyä käyttämään OLED-näyttöjä iPhoneissa. Applen puhelimia myydään isoja määriä, joten iPhone-valmistus nappaisi leijonanosan OLED-näyttöjä nykyisin valmistavien Samsungin ja japanilaisvalmistajien tuotannosta.

Kiinalaiset puhelinvalmistajat ovat lyöneet hynttyyt yhteen kiinalaisen näyttövalmistaja Royolen kanssa ja aikovat yhdessä investoida OLED-näyttöjen tuotantoon ensi vuodesta alkaen.

Applen on huhuttu ottavan OLED-näytöt käyttöön ensi vuoden iPhone-mallistossa, ja erityisesti vuosille 2018–2020 odotetaan kovaa kysyntää OLED-näytöille Applen laitteissa. Tämä saattaisi haitata muiden puhelinvalmistajien mahdollisuuksia käyttää OLED-näyttöjä laitteissaan.

Kiinalaisvalmistajista BBK on jo perustanut näyttöpaneeleiden valmistukseen keskittyvän tytäryhtiön, jonka tavoitteena on nostaa kuukausittainen tuotantomäärä vähintään 60 000 näyttöön vuosien 2017–2019 aikana. Myös näyttövalmistaja Royole perustaa uusia tuotantolinjoja ja aikoo nostaa kuukausittaisen tuotantomääränsä 45 000 näyttöön.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut