Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3T sai ensimmäisen ohjelmistopäivityksen – myös OnePlus 3 päivittyy

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 3 3T Never Settle

OnePlus on ilmoittanut, että Android 7.0 Nougat saapuu päivityksenä OnePlus 3:lle ja 3T:lle vielä tämän vuoden aikana, mutta sitä ennen yhtiö julkaisee myös pienempiä päivityksiä nykyiselle Android Marshmallow -pohjaiselle OxygenOS-käyttöjärjestelmälle. Nyt yhtiö on julkaissut OxygenOS:n version 3.2.8 OnePlus 3:lle ja version 3.5.3 3T:lle.

OnePlus 3 saa päivityksen myötä mahdollisuuden kuvata Full HD -tarkkuuden kuvaa 60 ruudun sekuntinopeudella (fps). OxygenOS 3.2.8-päivitys tuo myös optimoinnin Snapchat-sovellukselle ja esimerkiksi korjaa Snapchatin videopuhelumahdollisuuden. Lisäksi päivitys parantaa järjestelmän vakautta ja korjaa pienempiä virheitä.

OnePlus 3T:n ensimmäinen päivitys tuo OxygenOS:n version 3.5.3, ja se muun muassa lisää kameraan liikkeentunnistuksen ja parantaa kameran kuvanlaatua. Samaten GPS:n ja kosketusnäytön toimintaa parannetaan ja tarkennetaan ja kello sekä puhelinsovellus saavat uuden käyttöliittymän. Mukana tulee myös OnePlus Community -sovellus, parannettu järjestelmän vakaus sekä pienempiä virheenkorjauksia.

Molemmat päivitykset lähtevät liikkeelle vähitellen ja tavoittavat kaikki käyttäjät tulevien päivien aikana.

OnePlus on myös ilmoittanut, että 3- ja 3T-puhelimet saavat jatkossa samat käyttöjärjestelmäpäivitykset, mutta tämä alkaa vasta Android Nougat -päivityksestä. Siksi 3T:n käyttöjärjestelmä on vielä tässä vaiheessa vanhempaa mallia edellä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tommi

    Molemmissa päivityksissä on marraskuun turvapäivitykset!

  2. JANI

    tänään tuli 3.2.8 oxygenOS!

Tuoreimmat jutut