Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suomalaisyrityksen Eve V -tietokone tuli myyntiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Eve V.

Eve V.

Suomalaisyritys Eve-Tech tuo tänään maanantaina kello 16 ennakkomyyntiin uuden Eve V -tietokoneensa. Eve V:n ensimmäinen, vain 500 kappaleeseen rajattu erä tulee ennakkomyyntiin joukkorahoituspalvelu Indiegogon kautta.

Eve V kertoo myynninaloituksesta sivuillaan. Eve V:n voi tilata Indiegogosta tästä. Ensimmäisten toimitusten luvataan alkavan helmikuussa 2017.

Eve V näppäimistön kanssa.

Eve V näppäimistön kanssa.

Alumiinirakenteinen Eve V on varustettu 12,3 tuuman näytöllä ja mukana toimitetaan kiinnitettävissä oleva näppäimistö. Kyse on niin sanotusta 2-in-1-hybridilaitteesta, tabletin ja kannettavan tietokoneen yhdistelmästä.

Tarjolle tulee kolme mallivaihtoehtoa, jotka eroavat suorittimen, RAM-muistin sekä SSD-tallennusmuistin määrän osalta seuraavasti:

”The V m3”

 • Suoritin: Intel Core m3-7Y30 (jopa 2,6 gigahertsiä)
 • RAM-muisti: 8 Gt (LPDDR3)
 • Tallennusmuisti: 128 Gt SSD (m.2. SATA3)

”The V i5”

 • Suoritin: Intel Core i5-7Y54 (jopa 3,2 gigahertsiä)
 • RAM-muisti: 8 Gt (LPDDR3)
 • Tallennusmuisti: 256 Gt SSD (m.2. SATA3)

”The V i7”

 • Suoritin: Intel Core i7-7Y75 (jopa 3,6 gigahertsiä)
 • RAM-muisti: 16 Gt (LPDDR3)
 • Tallennusmuisti: 512 Gt SSD (m.2. SATA3)

Halvimman m3-mallin hinta on 699 dollaria, i5-mallin 959 dollaria ja tehokkaimman i7-mallin 1 399 dollaria. Eurooppaan päälle tulevat 119 dollarin toimitus-, tulli- ja arvonlisäverokulut kaikkien mallien osalta.

Eve V ja V Pen -kynä.

Eve V ja V Pen -kynä.

Aivan ensimmäiset tilaajat saavat etuja, kuten kaupan päälle V Pen -kynän ja alcantapäällysteisen näppäimistöpäivityksen ja muuta.

Eve V:n 12,3 tuuman näyttö tarjoaa 2 736 x 1 824 pikseliä eli on varustettu 3:2-kuvasuhteella.

Näppäimistö yhdistyy EVE V:hen joko langattomasti tai liitännöin, jolloin sen akku myös latautuu laitteen kautta.

Tallennusmuistina Eve V:ssä käytetään nopeaa SSD-massamuistia. Sen tarkemmin ei ole eritelty, kuka massamuistin valmistaa, mutta sen on määrä vastata nopeudeltaan Samsungin 850 Evo -muisteja. Tarjolle tulevat 128:n, 256:n ja 512 gigatavun vaihtoehdot.

Eve V tulee sisältämään myös odotetusti kiihtyvyysanturin, gyroskoopin, valoisuuden tunnistimen, Hall-sensorin ja GPS/GLONASS-paikannuksen. Liitäntöjä ovat 1x Thunderbolt 3, 1x perinteinen USB-A, 1x USB-C sekä microSDXC-muistikorttipaikka ja 3,5 millimetrin audio. Langattomasti yhteydet sujuvat 2,4 ja 5 gigahertsin taajuuksilla Wi-Fi 802.11ac:llä ja Bluetooth 4.2:lla.

Eve V:lle luvataan sen 48 wattitunnin akulla 12 tunnin toiminta-aika. Kaiuttimia on neljä kappaletta ja kameroiden osalta tarjolla on takana 5 ja edessä 2 megapikseliä.

Eve V sisältää myös sormenjälkitunnistimen osana laitteen virtapainiketta.

Eve V:tä on kuvaitu ensimmäiseksi täysin joukkokehitetyksi tietokoneeksi”. Kehitystyötä on ohjannut Eve-Techin ympärille noussut tuhatpäinen yhteisö.

Eve V vs. Surface Pro 4.

Eve V vs. Surface Pro 4.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. hahahaaa

  Turha ja ylihintainen häpäke. Tuolla hinnalla saa oikean läppärin missä on kunnon näytönohjain. Itse en tuolle keksi mitään käyttöä.
  Voin jo nyt ennustaa, että ei tule menestymään.

  • Markku

   hahahahahaha tuolle ”ennustajalle”, käy kampanjasivulla katsomassa

  • Matti#2

   Mikä on ”oikea” läppäri? Kyllä näille helposti mukana kulkeville on ihan oma kohderyhmänsä.

 2. Erik

  Paljonko on kirjekuoressa kahisevaa, jonka jutun kirjoittaja saa valmistajalta?

  • Markus Lehtiniitty

   Ei ole näkynyt kirjekuorta eikä kahisevaa.

  • Markku

   Onko Erikin mielestä jotenkin ihmeellistä, että joku Suomessa kirjoittaa suomalaisen yrityksen uudesta hienosta laitteesta? Mobiili.fi toimii juuri kuten pitääkin.

 3. Markku

  Taitavat pilkkaajien hymyt hyytyä. Laite myy hyvin ja parhaiten myy kallein kokoonpano. Kohta 300 000 dollaria kerätty, puolen tunnin aikana. Hieno homma!

 4. SANDY

  En itsekkään sanoisi tuota halvaksi
  M3 prossulla varustetusta laitteesta joituu myyntiin tullessaan 1000$ i5 on 1500$ hintainen ja i7 2170$
  Indiegogon kautta kannattaa tilata nyt jos haluaa päästä halvemmalla

 5. Hendrik

  Windows ei toimi tablet-käytössä!. 😥😆

 6. Kairaaja

  Ei halvimmasta päästä, mutta tyylikkäältä näyttää.

 7. Ismo

  Minulla seisoo Surface käyttämättömänä pöydällä. Ipadia käytän kyllä päivittäin koska se on paljon kevyempi kantaa, ja käyttiskin on parempi. Windows tablettikäytössä, ei vaan innosta sitten yhtään…

  Jos tarvitsen tietokonetta, sitä varten minulla on HP Zbook 15U kahdella näytönohjaimella, kahdella sisäisellä SSD-levyllä, 16Gt muistilla, 15,[email protected] näytöllä jne. Se on tietokone, eikä sitäpaitsi paina kuin n. 2kg (vrt surface 1,5kg vaikka merkittävästi tehottomampi). Zbookilla pyörii jotenkuten jopa pelitkin vaikkei AMD FirePro-näyttis pelikäyttöön olekaan tarkoitettu.

  Mielestäni nuo hybridit on enemmän tai vähemmän surffikoneita, ja niistä on ihan turha maksaa noin paljon. Siihen nähden niistä kohutaan ihan liikaa, mutta kaipa niitä joku ostaa.

 8. Markku

  Pakko kuittailla tänne, että 1 000 000 USD:n raja lähestyy, eikä loppua näy:
  $943,830 USD raised by 1753 backers

Tuoreimmat jutut