Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus vertaili parempaa pikalataustaan Google-puhelimeen – mutta mitä Google tekee seuraavaksi?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 3T vs. Google Pixel XL.

OnePlus 3T vs. Google Pixel XL.

OnePlussan eilen julkistetussa uudessa OnePlus 3T:ssä on edelleen sen oma Dash Charge -pikalataus.

Tuoreella videollaan OnePlus 3T:n akun latausta verrataan Googlen Pixel XL -puhelimeen, jossa on lähes saman kapasiteetin akku – 3T:ssä 3 400 ja Pixel XL:ssä 3 450 milliampeerituntia. Vertailussa OnePlus 3T on parempi, sillä 30 minuutin jälkeen se on ladannut akkunsa 56-prosenttisesti, kun Pixel XL yltää 49 prosenttiin. Ero vain kasvaa, kun tunnin kohdalla OnePlus 3T:n akun varaus on jo 92 prosenttia Pixel XL:n yltäessä vasta 70 prosenttiin. Lopulta OnePlus 3T saa akkunsa täyteen 1,5 tunnissa ja Pixel XL 2 tunnissa.

Googlen Pixel-puhelimissa on käytössä standardin mukainen USB-C Power Delivery.

Tilanne Android-puhelinten pikalatauksen osalta on juuri nyt varsin mielenkiintoinen, sillä Google saattaa olla viheltämässä pelin poikki. Tuoreissa Android-yhteensopivuusasiakirjoissa se vihjaa jo mahdollisesti vaativansa jatkossa Android-laitteilta USB-C Power Deliveryn tukea sekä muista pikalataustavoista vetäytymistä. Googlen tavoitteena on todennäköisesti Android-laitteiden yhtenäistäminen ja osittain myös turvallisuuden parantaminen.

OnePlussalle Googlen ratkaisulla voi olla suuri merkitys. Sen perustajiin lukeutuva Carl Pei on haastatteluissa kertonut Dash Chargen olevan jopa OnePlussalle kaikkein tärkein toiminto. ”Se ei välttämättä ole syy, miksi ihmiset ostavat tuotteen mutta tärkein syy miksi ihmiset ovat tyytyväisiä OnePlus 3:een on Dash Charge, ja tämä näkyy tutkimuksissamme”, on Pei todennut. ”Sanoisin todennäköisesti Dash Chargen olevan tärkein asia meille meidän tuotteessamme, seuraavina tulevat yleinen rakenteen ja designin laatu sekä kamera.”

OnePlussalla varmasti toivotaan, ettei Google vie heiltä mahdollisuutta Dash Chargeen tulevaisuudessa.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi