Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Elisa tuo OnePlus 3T:n myyntiin ensimmäisten joukossa maailmassa – jo viikon päästä Helsingin myymälässä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 3T Gunmetal-värissä.

OnePlus 3T Gunmetal-värissä.

Elisa on kertonut järjestävänsä yhteistyössä OnePlussan kanssa Elisa Kulma -myymälässään ainutlaatuisen myyntitapahtuman OnePlus-faneille.

Ensi viikon tiistaina 22. marraskuuta kello 17-20 Elisa Kulmassa on tarjolla ”rajoitettu mutta reilu” erä uutta OnePlus 3T -puhelinta ensimmäisten joukossa maailmassa, kertoo Elisa sivuillaan. Lisäksi luvataan ”mielenkiintoisia OnePlus-yllätyksiä”.

Päivitys 16.11. klo 10.30: Elisa on nyt kertonut 22. marraskuuta myyntitapahtumassa olevan tarjolla 500 kappaleen erä OnePlus 3T -puhelinta.

Elisa Kulma sijaitsee Helsingin keskustassa osoitteessa Aleksanterinkatu 19.

OnePlus 3T julkistettiin aiemmin tänään.

Edeltäjäänsä, Elisan myydyimmäksi puhelimeksi syys- ja lokakuussa nousseeseen OnePlus 3:een verrattuna OnePlus 3T:n uudistuksia ovat hitusen tehokkaampi Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 16 megapikselin kamera myös edessä sekä 3 400 milliampeeritunnin akku. Tarjolle tulee myös 64 gigatavun ohella toisena vaihtoehtona uusi, 128 gigatavua tallennusmuistia tarjoava versio sekä tutun Soft Goldin rinnalla uusi Gunmetal-värivaihtoehto.

Suomessa OnePlus 3T:n hinta 64 gigatavun muistilla on 439 euroa ja 128 gigatavun muistilla 479 euroa. 128 gigatavun malli on saatavilla vain Gunmetal-värillä. Lisäksi OnePlus on kertonut aluksi tarjolla olevan vain Gunmetal-värivaihtoehtoa puhelimen tullessa myyntiin Yhdysvalloissa 22. marraskuuta ja Euroopassa 28. marraskuuta. Näin ollen myös Elisan myyntitapahtumassa saattaa olla tarjolla vain Gunmetal-väriä, mutta tätä ei ole vahvistettu.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Tommi

  Tuleeko Elisan verkkokauppaan?

  • Markus Lehtiniitty

   Tulee varmaan aikanaan, mutta ei 22.11.

 2. Tommi

  Huomenna helsingissä, sinne siis?

Tuoreimmat jutut