Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus 3 saa Nougatin vielä tänä vuonna – julkinen testaus alkaa jo tässä kuussa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 3

OnePlus 3.

Suomessakin Elisan myydyimmäksi puhelimeksi syys-lokakuussa noussut OnePlus 3 tulee saamaan päivityksen Android Nougatiin vielä tänä vuonna.

OnePlussaalla ohjelmistosta vastaava Brian Yoon on vahvistanut aikataulun Engadgetille. Community Build -versio eli käytännössä julkinen beeta Nougatista OnePlus 3:lle pitäisi olla luvassa marraskuun aikana.

Android 7.0 Nougat julkaistiin alun perin 22. elokuuta. Se tuo monia uudistuksia, kuten jaetun näytön tilan kahdelle sovellukselle, uudistuksia ilmoituksissa ja pinnan alla tapahtuneita muutoksia.

Myös vanhempi OnePlus 2 on saamassa Nougat-päivityksen, mutta aikataulusta ei ole vielä kerrottu.

OnePlus kertoi syyskuun alussa yhdistävänsä aiemmin erillisten järjestelmiensä OxygenOS:n ja HydrogenOS:n kehitystyön. Tuolloin luvattiin tämän tarkoittavan muun muassa aiempaa vikkelämpiä päivityksiä.

OnePlussan odotetaan esittelevän ensi viikon tiistaina, 15. marraskuuta, jo sen vahvistamana ajankohtana uuden parannetun OnePlus 3T -puhelinmallin. Se sisältäisi Android 7.0 Nougatin jo suoraan esiasennettuna ja olisi varustettu tehokkaammalla Snapdragon 821 -piirillä sekä uudellla kameramoduulilla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Azazel

  Nopeammin kuin Samsung 👌👌

 2. Tommi

  OnePlus 3T varmasti tulee olemaan vuoden 2016 tehokkain Android puhelin, ja huhuttu hinta tulisi olemaan alle 500 euroa (479 dollaria)

  IMX398, paranneltu kamera.
  SD821 (2.35GHz)
  Mahdollisesti myös isompi akku (3300, 3500 tai 4000 mAh on huhuttu)

 3. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Toivottavasti onnistuu tällä kertaa. One+2:sen marshmallow päivityshän oli melkoinen fiasko. Se luvattiin nopealla aikataululla, päivitystä ei kuulunut ja One painui täydelliseen radiohiljaisuuteen asian kanssa. Loppujen lopuksi se julkaistiin kuukausia myöhässä luvatusta aikataulusta.

Tuoreimmat jutut