Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

WhatsApp testaa uutta Status-ominaisuutta – aikeissa haastaa Snapchatin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

WhatsApp logo

WhatsApp testaa ainakin sovelluksen Android- ja Windows-puhelinversiossa uutta Status-ominaisuutta, joka vastaa Instagram Storiesia joka puolestaan oli lähes suora kopio Snapchatin suositusta tarinatoiminnosta.

Myös WhatsApp Statuksen kautta voi jakaa päivityksiä, jotka voivat myös olla kuvia toiminnon nimestä huolimatta, kertoo ominaisuuden bongannut WABetainfo Twitterissä. Toistaiseksi beetatestiversioissakin oletusarvoisesti WhatsApp Status on mukana piilotettuna.

Instagram Stories -tarinajulkaisut, kuvat ja videot, pysyvät näkyvissä 24 tuntia julkaisustaan. Facebook on ottanut kovat keinot käyttöön Snapchatin kanssa kilpailussa. Instagram Stories on saavuttanut jo 100 miljoonaa päivittäistä käyttäjää. Facebook on testannut vastaavaa toimintoa myös Messenger-sovelluksessaan Messenger Day -nimisenä. Nähtävästi Facebook on päättänyt kopioida Snapchatin keskeisen toiminnon kaikkiin suosituimpiin sovelluksiinsa Facebook-pääsovellusta (ainakin toistaiseksi) lukuun ottamatta.

WhatsAppiin on jo aiemmin matkittu Snapchatista myös kuvien ja videoiden päälle piirtäminen ja emojien lisääminen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut