Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Pokémon GO saamassa jälleen uuden ominaisuuden: näin toimivat päivittäiset bonukset

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Pokémon GO.

Pokémon GO.

Pokémon GO on jälleen saamassa uuden ominaisuuden, jolla pelin kehittäjä Niantic pyrkii ylläpitämään aktiivista kiinnostusta peliin.

Pokémon GOn osaksi ovat tulossa päivittäin tienattavat bonukset. Lisäksi tarjolla on suurempia bonuksia jos päivittäisiä tehtäviä toistaa viikon ajan.

Niantic on nyt vahvistanut päiväbonusten yksityiskohdat. Bonuksia Pokémon GOssa voi tulevaisuudessa tienata:

  • Pokémoneja päivittäin nappaamalla: palkintona 500 XP:tä ja 600 Stardustia ja jos tämän toistaa viikon ajan päivittäin, nousevat bonukset nelinkertaisiksi (2 000 XP + 2 400 Stardust)
  • Pokéstopeilla vierailemalla: palkintona 500 XP:tä ja lisätavaroita – jos tämän toistaa viikon ajan päivittäin, nousee bonus myös nelinkertaiseksi eli 2 000 XP:hen ja tavaroiden määrä kasvaa

Jos edellisen päivän aikana on saanut päivittäisen bonuksen, voi jo heti vuorokauden vaihduttua päästä tienaamaan sen seuraavalta päivältä.

Niantic ei ole vielä kertonut, milloin päiväbonukset tulevat päivityksenä osaksi Pokémon GOta, mutta kyse lienee todennäköisesti vain päivistä, korkeintaan viikoista.

Aiemmin Nianticin edellinen päivitys toi Pokémon GOhon Catch Bonuksen, joka palkitsee perus-Pokémonien pyydystämisen jatkamisesta helpottamalla vaikeampien saman tyypin Pokémonien nappaamista.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut