Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uber-sovellus täysin uusiksi: yhdistyy kalenteriin ja kavereihin ja tarjoaa tietoja määränpäästä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uudistunut Uber-sovellus.

Uudistunut Uber-sovellus.

Kyytipalvelu Uber on uudistamassa täysin sovelluksensa. Tänään julkaistava ja tulevina viikkoina ympäri maailman tarjolle tuleva päivitetty versio muuttaa monin eri tavoin sovelluksen toimintaa.

Uudessa Uber-sovelluksessa avaamisen jälkeen keskiössä on kysymys määränpäästä, joka on merkittävä poikkeus aiemmasta: tähän asti ensisijaisesti Uber on mahdollistanut kyytityypin valinnan ja auton tilaamiseen omaan sijaintiin eikä määränpäätä ole edes tarvinnut syöttää.

uber_where

Uudistunut Uber-sovellus tulee myös älykkäästi tarjoamaan ehdotuksia usein vierailluista paikoista – esimerkiksi koti tai työpaikka. Lisäksi jatkossa kalenteritietonsa voi yhdistää Uberiin, jolloin tapaamispaikat tulevat myös näkyviin osana ehdotuksia. Samoin Uber-sovelluksen voi yhdistää kavereihin, joiden puhelimestaan jakamaan sijaintiin Uber-kyydin voi suoraan tilata.

Uudistuneessa Uber-sovelluksessa kyydin tyypin voi edelleen valita eri Uber-vaihtoehdoista, joiden saatavuus vaihtelee eri alueittain maailmanlaajuisesti. Koska määränpää on jo asetettu, voi Uber tarjota myös suoraan hinta-arvion matkasta ja perilläoloajasta.

uber_trip

Lisäksi Uber-sovelluksen päivitys uudistaa huomattavasti kokemusta matkan aikana, tarjoten esimerkiksi joukkoliikennetietoja, jos määränpäänä on asema. Myös Yelp-ravintola- ja muita arvioita sekä Foursquare-vinkkejä paikoista voi selata suoraan Uberista. Samoin erityiset Uber-kyytien Snapchat-filtterit ja oma musiikin toistaminen ovat osa tarjolla olevia vaihtoehtoja.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut