Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen uudet langattomat kuulokkeet voivat viivästyä jopa tammikuulle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

iPhone 7 ja AirPods.

iPhone 7 ja AirPods.

Apple kertoi viime viikolla, että sen uudet, täysin langattomat AirPods-kuulokkeet viivästyvät. Kuulokkeiden myynnin piti alkaa lokakuun lopulla, mutta julkaisua siirrettiin eteenpäin, sillä kuulokkeet kaipasivat vielä viimeistelyä ennen myynnin aloitusta. Uutta aikataulua ei kuitenkaan kerrottu, ja Applen verkkosivujen mukaan kuulokkeet ovat ”tulossa pian”. Applen alihankkijat huhuavat, että myynnin aloitus saattaa siirtyä jopa ensi vuoden tammikuulle.

Taiwanilaisen Inventecin on kerrottu vastaavan Applen uusien kuulokkeiden kokoonpanosta. Kiinalaisen Economic Daily Newsin mukaan yhtiön odotetaan kasvattavan liikevaihtoaan ensi vuonna seitsemän prosenttia, ja osaltaan kasvua tuovat juuri Applen uudet kuulokkeet, joiden toimitusten odotetaan alkavan tammikuussa, kertoo DigiTimes.

Apple itse ei ole kommentoinut huhua, eikä ole myöskään tarkemmin eritellyt, millä tavalla kuulokkeita viimeistellään ennen julkaisua. Muutamia testikappaleita on jo toimitettu toimittajille arvosteltaviksi, mutta niissä on havaittu pieniä heikkouksia sekä toiminnassa että ulkoasun viimeistelyssä.

9to5Macin mukaan kiinalaislähteet ovat yleensä kohtalaisen hyvin perillä tällaisista alihankkijoihin liittyvistä huhuista, ja mikäli AirPodsien julkaisu todella siirtyy kolmella kuukaudella eteenpäin alkuperäisestä aikataulusta, eivät kuulokkeet ehdi tärkeille joulumarkkinoille.

Aivan täysin ei Apple kuitenkaan menetä kuulokkeiden joulumarkkinoita. Samaan aikaan AirPodsien kanssa esiteltiin kolme Beats-kuulokemallia, jotka käyttävät samaa Applen W1-piiriä Bluetooth-yhteydellä ja helpolla parituksella Applen laitteiden kanssa. Uutuuksista Beats Solo3 -kuulokkeet ovat jo nyt saatavilla ja Powerbeats3-kuulokkeille ilmoitetaan Applen verkkokaupassa toimitusajaksi 1-2 viikkoa. Edullisempia BeatsX-kuulokkeita ei ole vielä myyntiin tuotu.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi