Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kolmasosa Galaxy Note7 -omistajista Euroopassa ei vielä palauttanut laitetta – Samsungilta taas rajoittava ohjelmistopäivitys

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note7.

Samsung Galaxy Note7.

Samsung pakottaa jälleen 31. lokakuuta alkaen eurooppalaisiin Galaxy Note7 -laitteisiin päivityksen, joka rajoittaa akun varaustason enintään 60 prosenttiin.

Samsung toimi vastaavasti aiemmin alkuperäisten Galaxy Note7 -puhelinten osalta niiden takaisinkutsun jälkeen. Sittemmin kuitenkin myös Galaxy Note7 -vaihtolaitteet osoittautuivat myös räjähdysherkiksi, mikä pakotti Samsungin historialliseen toiseen takaisinkutsuun sekä Galaxy Note7:n kuoppaamiseen pysyvästi.

Samsungin mukaan Euroopassa kaksi kolmesta Galaxy Note7:stä on jo palautettu, mutta yksi kolmasosa on vielä siis toisaalta palauttamatta. Samsung haluaa jokaisen puhelimen takaisin. Ohjelmistopäivityksen ohella se on muistuttanut Note7-omistajia puhelimen palauttamisesta ilmoituksin, mediassa sekä sähköpostitse asiakkaille.

Akun varauksen rajoittaminen 60 prosenttiin voi lievittää mahdollisia ongelmia, mutta samalla se heikentää puhelimen toimintaa, mikä viimein voi saada omistajat palauttamaan sen. Osa Note7:n omistajista on intohimoisesti kertonut aikovansa pitää puhelimen, koska mitään vastaavaa ei ole tarjolla.

Suomessa Galaxy Note7 ei ehtinyt missään vaiheessa myyntiin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. jake123

    Toivottavasti eivät tuo niitä lentokoneisiin ainakaan! eivätkä muuallekaan missä on muita ihmisiä

  2. pyärämiäs

    note7 on todellisten wannabe -immeisten laite. taattu näkyvyys taataan, kun tele alkaa savuamaan ja varsinkin jos se räjähtää näyttävästi.

Tuoreimmat jutut