Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Applen iOS 10.1 -päivitys korjaa ongelmat Android Wear -kellojen kanssa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Android Wear ja iPhone.

Android Wear ja iPhone.

Applen eilen julkaistu iOS 10.1 -päivitys korjaa myös ainakin iPhone 7 -puhelimilla käyttöjärjestelmässä esiintyneet ongelmat Android Wear -älykellojen kanssa.

Aiemmin useat käyttäjät kertoivat, ettei heidän Android Wear -kellonsa paritu lainkaan iPhone 7:n kanssa, vaikka se muiden iPhone-mallien kanssa toimii.

Ongelma koski Googlen vahvistamana ainakin Asuksen ZenWatch ja ZenWatch 2 -kelloja, Moto 360:n uudempaa versiota sekä Fossilin, Michael Korsin ja TAG Heuerin kelloja. Lisäksi käyttäjät kertoivat ainakin lisäksi LG:n G Watchin ja alkuperäisen Moto 360:n osalta myös toimimattomuudesta.

Tarkempia tietoja ongelmien syistä ei tiedetä, mutta Google on vahvistanut niiden tulleen korjatuksi iOS 10.1:ssä. Mitä todennäköisimmin ongelmat liittyivät Bluetooth-yhteyksien toimintaan.

iOS 10.1 sisältää myös lukuisia muita korjauksia. Uutena ominaisuutena se tuo iPhone 7 Plussan Kamera-sovellukseen Muotokuva-kuvaustilan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut