Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Yhdellä Samsung-asiakkaalla kävi huono tuuri: vaihtoi Note7:n Galaxy S7 edgeen – ja sitten se räjähti

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Viimeisimmässä tapauksessa räjähtänyt Galaxy S7 edge PhoneArenan kuvassa.

Viimeisimmässä tapauksessa räjähtänyt Galaxy S7 edge PhoneArenan kuvassa.

Viimeisin uutisotsikoihin noussut älypuhelimen räjähdys on nyt sattunut Samsungin Galaxy S7 edge -älypuhelimelle.

PhoneArena-sivusto kertoo yhden lukijansa, joka työskentelee yhdysvaltalaisoperaatorille, ottaneen yhteyttä kertoen operaattorin asiakkaan räjähtäneestä Galaxy S7 edge -älypuhelimesta. Lähde lähetti myös valokuvia pahasti kärsineestä puhelimesta, joka oli kerrotun mukaisesti ollut yöllä latauksessa Samsungin alkuperäislaturilla.

Galaxy S7 edge oli ollut asiakkaalla vain kaksi viikkoa ja oli itse asiassa vaihtolaite Galaxy Note7:lle, mikä on jopa jo hieman ironista.

Älypuhelinräjähdykset ovat olleet esillä viime aikoina poikkeuksellisella tavalla Samsungin Galaxy Note7 -akkuongelmien aiheuttamien ylikuumenemisten ja räjähdysten käytyä ilmi. Samsung joutui lopulta takaisinkutsumaan Note7:n kahdesti ja lopettamaan puhelimen tuotannon ja myynnin pysyvästi. Tiettävästi Samsung ei kuitenkaan vieläkään ole saanut selville syytä Note7:n ongelmiin.

Galaxy S7 edge -räjähdyksistä on myös raportoitu jo aiemmin, mutta kyse lienee vain yksittäistapauksista. Myös Applen iPhone 7 -puhelimia ja iPhone 6 Plus -puhelimia on räjähdellyt viime viikkoina muutamia.

Applen iPhoneissa, kuten muissa Samsungeissakaan, ei vaikuta olevan vastaavia perustavan laatuisia ongelmia kuin Note7:ssä.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti#2

  Alkaa kohta pelottamaan nämä räjähtelevät luurit. Pitääkö puhelinta alkaa säilyttämään peltiämpärissä öisin?

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   No itseasiassa Li-ion akkuja suositellaan ladattavaksi erillisessä paloa kestävässä pussissa. Mutta kukapa sitä puhelintaan aina johonkin pussiin laittaisi latauksen ajaksi.

 2. pyärämiäs

  Tekniikkaa ahdetaan entistä pienempään tilaan ja jäähdytykselle ei ole mahdollisuuksia pitää laitettä sopivassa lämmössä. Se että kutistetaan ulkomittoja on tiensä päässä. Samaan suuntaan kun mennään, niin laitteiden aiheuttamat tukipalot lisääntyvät ja hlövahingotkin.

  • Henrik1

   Suunnittelussa kun jokin epäonnistuu, niin…!!.Samsung pitäisi panostaa entistä enemmän tehokkaampaan jäähdytykseen!.

   • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Ei näissä Samsungin paloissa ole jäähdytyksen kanssa mitään tekemistä. Ei sellaista jäähdytintä ole olemassa, jolla pystyttäisiin pysäyttämään tai jäähdyttämään sisäiseen oikosulkuun meneen akun lämmönmuodostus. Lämpötila saattaa nousta 500 asteeseen sekuniin murto-osissa.

    • Azazel

     ja se riittää akun räjähtämään sillä se räjähtää samantien ku lämpötila nousee riittävästi… ihan sama olisi jos pistorasiaan tai laitteeseen tulisi oikosulku nii kyllä se sulake menee samantien

Tuoreimmat jutut