Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin otat käyttöön salaiset viestiŧ Facebook Messengerissä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Facebookin salatuille viesteille voi myös määrätä näkymisajan.

Facebookin salatuille viesteille voi myös määrätä näkymisajan.

Facebook on nyt tuonut Messenger-viestisovelluksensa salaiset viestit kaikille käyttäjille.

Salaiset viestit Facebook Messengerissä tarkoittavat alusta loppuun, laitteesta toiseen täysin salattuja, kryptattuja viestejä, joita edes Facebookin algoritmit ja muut ohjelmistot eivät pääse lukemaan – eikä se tietoja näin voi luettavassa muodossa viranomaisillekaan luovuttaa.

Lisäksi Facebook Messenger tarjoaa Snapchatista tutun mahdollisuuden asettaa salattujen viestiketjujen viesteille ajastimen, jonka ajan jälkeen viesti katoaa näkyvistä keskustelusta vastaanottajan sen avattua.

Salattujen viestien käyttöönotto on helppoa. iPhonella se onnistuu suoraan Messengerin etusivun oikeasta yläkulmasta uuden viestin kuvaketta painamalla ja valitsemalla tämän jälkeen samasta kohdasta uusi viesti salaiseksi. Tämän jälkeen Messenger kysyy, määritetäänkö puhelin oletuslaitteeksi.

Messengerin salaisia viestejä voi kerrallaan käyttää vain yhdellä laitteella.

Android-puhelimessa salaiset viestiketjut täytyy ensin kytkeä käydä kytkemässä päälle Messengerin asetuksista. Nämä asetukset löytyvät Messengerin yläreunan viiden välilehtikuvakkeen oikeasta laidasta löytyvän henkilökuvakkeen takaa ja selaamalla alas kohtaan Salaiset viestiketjut. Kun asetuksista salaiset viestiketjut on kytketty päälle, tulee uutta viestiketjua aloitettaessa hakukentän osaksi oikeaan yläkulmaan tarjolle uutena mahdollisuutena lukkokuvake, josta viestiketjun voi vaihtaa salaiseksi. Uusi viestiketju Messengerin Android-versiossa aloitetaan kotinäkymän oikean alakulman plussakuvakkeesta.

Salaisissa viestiketjuissa voi lähettää tekstiä, kuvia ja tarroja. Sen sijaan GIF-kuvia tai muita Messenger-lisäsovellusten sisältöjä ei voi lähettää eivätkä puhelut tai videopuhelut ole niiden kautta mahdollisia.

Facebook Messengerin salatut viestit vaativat ajan tasalle päivitetyn version sovelluksesta. Uusimmat päivitykset löytyvät iPhonelle App Storesta ja Androidille Google Playsta.

Facebookin salatut viestit saa käyttöön Messengerin asetuksista.

Facebookin salatut viestit saa käyttöön Messengerin asetuksista.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut