Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäiset Google-puhelimet paljastuivat täysin ennen aikojaan – jälleenmyyjät mokasivat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huomenna tiistaina 4. lokakuuta julkistettavat ensimmäiset Google-puhelimet, Pixel ja Pixel XL on nähty jo monissa vuodoissa mutta puhelinten julkistuksen alla useat jälleenmyyjät vielä mokasivat ja kertoivat ennen aikojaan sivuillaan näyttävästi Google-uutuuksista.

Kanadalainen Bell-operaattori lisäsi syystä tai toisesta vahingossa Google Pixelin Samsungin Galaxy Note7 -tilaussivulleen. Myös toinen kanadalaisoperaattori TELUS kertoi Google Pixeleistä.

Brittiläinen Carphone Warehouse puolestaan on listannut esittelykuvien ohella sivuillaan myös Pixel-puhelinten teknisiä ominaisuuksia, joten monet huhutut tiedot saivat nyt vahvistusta.

168 grammaa painavassa Pixel XL:ssä on 5,5 tuuman AMOLED-näyttö 2560×1440 pikselillä ja Gorilla Glass 4 -lasilla sekä 3 450 milliampeeritunnin akku. Pixel XL:n mitat ovat 154,7 x 75,7 x 8,6 millimetriä.

Pienemmässä 143 grammaa painavassa Pixelissä näytön koko on 5 tuumaa ja tarkkuus 1920×1080 pikseliä ja akussa 2 770 milliampeerituntia. Pixelin pituus on 143,8 ja leveys 69,5 millimetriä.

Lisäksi molemmat sisältävät 12 megapikselin takakameran f/2,0-aukolla ja 1,55 mikronin pikselikoolla, 8 megapikselin etukameran, yhden kosketuksen sormenjälkitunnistimen takana, Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin, 4 gigatavua RAM-muistia, joko 32 tai 128 gigatavua tallennusmuistia, USB-C-liitännän sekä 4G / Wi-Fi / Bluetooth / NFC -yhteydet.

15 minuutin pikalataus tuo Google Pixeliin akkuun toiminta-aikaa 7 tunniksi.

Sekä Bell, Telus että Carphone Warehouse ovat jo poistaneet vahingossa paljastetut tiedot sivuiltaan.

Google Pixel -puhelimet ovat tulossa uudella Android 7.1 -versiolla sekä Pixel Launcherilla. Uusissakin kuvissa nähdään Pixel Launcherin sisältämät pyöreät sovelluskuvakkeet, G-logolla varustettu Googlen avaava kuvake sekä näytön alareunassa uudet Androidin toimintopainikkeet.

Lisäksi uusissa puhelimissa keskeinen ominaisuus tulee olemaan uusi Google Assistant -sovellus. Lisäksi mukana tulevat olemaan myös Googlen uusi Allo-viesti ja Duo-videopuhelusovellukset.

Google Kuvat -palvelu tulee myös tarjoamaan Pixel-puhelinten yhteydessä rajattoman tallennustilan käyttäjän valokuville pilvipalvelussa sen normaalista toiminnasta poiketen täydellä tarkkuudella.

google_pixels_cpw google_pixel_white_bell google_pixel_xl_black_bell

google_pixels_telus

pixel_cpw_1 pixel_cpw_2 pixel_cpw_3 pixel_cpw_4

pixel_cpw_5 pixel_cpw_7

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi