Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

LG:llä vaikeuksia innovaatioiden tuomisessa lippulaivamalleihin – ei kaarevia OLED-näyttöjä G6-puhelimiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

LG LOGO

LG on tunnettu useista älypuhelinten innovaatioista, kuten taipuvista puhelimista ja itsestään korjaantuvista pinnoitteista. Ehkä parhaana esimerkkinä kahden ominaisuuden yhdistämisestä on vanha G Flex 2 -puhelin, joka sisälsi sekä itsestään korjautuvan pinnoitteen että kaareutuvan näytön.

Huolimatta uusien innovaatioiden kokeilusta, ei LG ole ollut erityisen aktiivinen ominaisuuksien tuomisessa lippulaivamalleihin. Viime keväänä nähty LG G5 olikin askel kohti perinteisempää lippulaivamallia. Alumiinisella rungolla ja suoralla näytöllä varustettu puhelin ei varsinaisesti räväyttänyt designillaan, vaikka vaihdettava akku antoi osalle kuluttajista syyn puhelimen ostamiseen.

Koskien ensi vuoden LG G6 -lippulaivamallia ei suurta muutosta räväkämpien innovaatioiden osalta ole näkyvissä. Alun perin puhelimeen odotettiin kaareutuvaa OLED-näyttöä, mutta uusimpien tietojen mukaan ideasta on LG:n toimesta luovuttu. Syyksi epäillään rajoitteita, jotka tällä hetkellä vaivaavat kaarevien OLED-näyttöjen tuotantoa suuremmissa määrin.

Näillä näkymin kaareutuvat OLED-näytöt, yhdessä LG:n kehittämän uudistetun langattoman latauksen teknologian kanssa, ovat tulossa markkinoille vasta ensi vuoden jälkeen. Suurempia muutoksia joudutaankin todennäköisesti odottamaan vuoteen 2018.

Alla kuvissa ja videolla LG G Flex 2 sekä tämän vuoden G5 -lippulaivamalli.

LG G Flex 2

LG-G5

LG;:n kevään huippu-uutuuden G5:n myynti on jäänyt pahasti odotuksista.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut