Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Panasonicilta tärkeä askel kohti esineiden internetiä – puettavat akut tuotantoon lokakuussa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Panasonicin logo

Internetiin liitettävien laitteiden määrän odotetaan kasvavan räjähdysmäisesti seuraavan kymmenen vuoden aikana. Älykellojen ja älyautojen lisäksi esimerkiksi erilaisten puettavien pienlaitteiden odotetaan lisäävän suosiotaan. Jatkossa muun muassa erilaisten terveyssovellusten uskotaan olevan yhä useamman ihmisen päivittäisessä käytössä.

Uusien pienempien laitteiden myötä myös tekniikka, erityisesti akut, nousevat koetukselle. Jo nykyisillään akut vievät esimerkiksi älypuhelimissa ja älykelloissa suuren osan laitteen tilasta, ja pienempien ja tehokkaampien akkujen kehitys onkin ollut kilpajuoksua kasvavien vaatimusten kanssa.

Uusimpana innovaationa Panasonic on luvannut tuoda akkurintamalle uuden 0,55 millimetriä paksun akun, jota yhtiön mukaan voidaan käyttää puettavien laitteiden lisäksi myös esimerkiksi erilaisissa korteissa. Erikoisuutena Panasonicin akku on myös taipuisa, joten jatkossa se voi mahdollistaa aiempaa laajemmin joustavien älylaitteiden valmistuksen.

Uuden akun ensimmäisiä toimituseriä voidaan odottaa lokakuun lopulle. Myöhemmin Panasonicin on tarkoitus myös aloittaa akun sarjatuotanto.

Tarkemmin akku-uutuuteen voi tutustua Panasonicin verkkosivuilta.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut