Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lenovon halpatabletti saamassa jatkoa parannellulla tekniikalla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Lenovo logo

Lenovon Tab3 8 -tabletti on saamassa jatkoa uuden Plus-version voimin. Verrattuna alkuperäiseen malliin, on parannusta tulossa niin näytön, kameran kuin suorittimenkin osalta. Vielä tällä hetkellä tiedot Plus-mallista perustuvat huhuihin, joista on uutisoitu muun muassa PhoneArenassa ja GadgetOxissa.

Alustaviin tietoihin perustuen Tab3 8 Plussassa olisi 1920×1200 pikselin näyttö, kolme gigatavua RAM-muistia, kahdeksanytiminen Snapdragon 625 -suoritin ja 4G LTE -verkkoyhteydet. Nykyisessä Tab3 8 -mallissa näyttö tukee 720p-resoluutiota, RAM-muistia on gigatavu ja suorittimena toimii MediaTekin piiri. Myös kameran tarkkuus on viisi megapikseliä, verrattuna Tab3 8 Plussan huhuttuun kahdeksan megapikselin kameraan.

Vaikka tekniset tiedot eivät Tab3 8:ssa varsinaisesti tee vaikutusta, on Tab3 -mallisto hinnoiteltu Lenovon toimesta erittäin aggressiivisesti. Alkuperäisellä Tab3 8:lla hintaa oli vain 99 dollaria WiFi-mallille ja 149 dollaria LTE-mallille. Jos Tab3 8 Plus pysyy hinnoittelussaan alle 200 dollarin, voi kyseessä olla hintaan nähden varsin varteenotettava tuote.

Lenovo Tab3 8

Lenovon alkuperäinen Tab3 8.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut