Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NYT: Seuraavassa iPhonessa kotinäppäin osa näyttöä, näyttö peittää koko etupuolen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

iPhone 7.

iPhone 7.

Kuten useaan otteeseen on jo toitotettu, tänä syksynä julkaistavat iPhone 7 -mallit eivät tuo suuria ulkoisia uudistuksia. Näytöt ovat aiempaa parempia, suorittimet tehokkaampia, laitteet roskevesitiiviitä ja kuulokeliitäntä on enää muisto vain. Muotoilu ja pääpiirteet ovat kuitenkin tuttuja jo 6- ja 6s-malleista. Ensi vuonna tulossa on isompia uudistuksia, kertoo nyt New York Times.

Jo aiemmin on huhuttu, että ensi vuonna Apple julkaisee ulkoisesti täysin uusitun iPhonen. Nyt tuota samaa huhua ruokkii NY Timesin tuore iPhone 7 -arvostelu. Arvostelua varten on haastateltu kahta Applen työntekijää, jotka ymmärrettävästi haluavat kuitenkin esiintyä nimettöminä, sillä he eivät saisi julkisuuteen kertoa yhtiön tulevista tuotteista. Heidän mukaansa seuraavissa iPhone-malleissa näyttö kattaa käytännössä koko etupaneelin, ja kotinäppäin on sulautettu osaksi näyttöä.

New York Timesin maininta vastaa aiempia huhuja, joiden mukaan Apple olisi siirtymässä OLED-näyttöihin niin, että näyttö saattaisi kiertyä laitteen sivuille samaan tapaan kuin Samsungin Edge-malleissa. Lisäksi erillistä kotinäppäintä ei enää ensi vuonna olisi, vaan sen toiminnot sormenjälkitunnistinta myöden integroitaisiin osaksi näyttöä. Esimakua tästä saadaan jo uusissa iPhone 7 -malleissa, joissa kotinäppäin ei enää ole fyysinen painike, vaan erilaisia kosketuksia tunnistava pinta, joka antaa käyttäjälle haptisen vasteen tärinämoottorin avulla.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Juhani

  Ketä enää kiinnostaa moinen iDioottien luuri

 2. Hendrik

  Villi veikkaus, että vasta Apple keksii kaartuvalle näytölle kunnollista käyttöä!.

 3. Opie126

  Pirun kovat paukut Applella ensi vuodelle. Varaa Samsungin tasoisille epäonnistumisille ei ole.

 4. Hannu

  Pepe ”päivitys 13.9.2016 klo 13:08: Mikrobitin saamien tietojen mukaan The Registerin väite ei pidä paikkansa. Play-sovelluskaupan sijaintitiedot voidaan kytkeä pois asetusten kautta”

Tuoreimmat jutut