Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nytkö on turhamaista? Uudella ohjelmistolla voit muokata kasvoillesi automaattisesti meikin ja näyttää ystäviäsi kauniimmalta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

20160901_110301

Huawei julkisti hetki sitten uudet Nova ja Nova Plus puhelimet. Yhtenä puhelimien suurimpana huomion kohteena ovat uudistetut kamerat ja erityisesti kameraohjelmisto, jossa Huawei on panostanut selfie-kuviin ja kuvien jälkikäsittelyyn.

Ohjelmistopuolella Huawei esitteli erikoista Beauty Makeup 2.0 -ohjelmistoa, joka tarkoittaa kuviin luotavaa automaattista meikkausta. Käytännössä selfie-kuvia otettaessa kuvia voi siis muokata aiempaa helpommin automaattisilla filttereillä, jotka luovat kasvoille esimerkiksi juhlameikin. Huawein mukaan ohjelmisto toimii saumattomasti ja jälkikäsittelyä on vaikea huomata kuvista.20160901_110015

Hieman samaan kategoriaan kuuluu myös Huawein esittelemä Perfect Selfie -teknologia, jonka avulla kuvassa voi parannella pelkästään omia kasvoja. Jos siis otat ryhmäselfien ystäviesi kanssa ja koet olevasi – no, ryhmän rumin – voit tasoittaa tilannetta muokkaamalla ohjelmiston avulla pelkästään omia kasvojasi. Huawei antoi tilaisuudessa myös esimerkin tilanteesta, jossa ihmiset ottavat kuvia julkisuuden henkilöiden kanssa, mutta kuvista ei tule onnistuneita. Perfect Selfien avulla kuvia voi muokata jälkikäteen ja tehdä niistä julkaisukelpoisia.

20160901_110132

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut