Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Xiaomin tehopuhelin Mi Note 2 näkyvillä uusissa vuotokuvissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

xiaomi logo

Halvoista älypuhelimistaan ja muistakin elektroniikkatuotteistaan tunnetun Xiaomin uutuuspuhelin on paljastunut tuoreissa vuotokuvissa. Oletettavasti Xiaomi Mi Note 2 -nimellä kulkeva puhletti on seuraaja nykyiselle Mi Notelle ja kilpailee muun muassa Samsungin Galaxy Note 7:n kanssa.

Teknisiltä tiedoiltaan Mi Note 2 käyttää huhujen mukaan Qualcommin Snapdragon 820 -suoritinta tai mahdollisesti uudempaa Snapdragon 821:tä. RAM-muistia puhelimessa on ennätykselliset kuusi gigatavua ja tallennusmuistiakin mallista riippuen 64 tai 128 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toimii Androidin tuleva 7.0 Nougat -versio, joka käyttää Xiaomin omaa MIUI-käyttöliittymää.

Mittojensa puolesta Mi Note 2:n uskotaan kuuluvan samaan kokoluokkaan Galaxy Note 7:n kanssa ja käyttävän 5,7 tuuman näyttöä. Mahdollista on myös astetta pienempien 5,5 tai 5,6 tuuman näyttöjen käyttäminen puhelimessa. Näytön resoluution uskotaan jäävän FullHD-tarkkuuteen, joten ainakaan näillä näkymin Xiaomi ei ole lähdössä mukaan 2K- tai 4K-näyttöjen kisaan.

Nyt vuotaneet kuvat Xiaomin tulevasta Mi Note 2:sta ovat nähtävissä alta. Virallisesti Xiaomin odotetaan esittelevän puhelimen syyskuun puolivälissä.

xiaomi mi note 2 4 xiaomi mi note 2 3 xiaomi mi note 2 2 xiaomi mi note 2

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tommi

    8GB varmasti 128GB kanssa, ainaki muilla sivuilla leaks.

    Muuten kyllä olisi upea puhelin, mutta kaareva näyttö ei vaan toimi :/ Eikö Galaxy S7 Edge jo sen todistanut, että näytön ulkoreunat ihan hirveitä tietyssä valossa.

Tuoreimmat jutut