Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus lupaa paljastaa ”jotain erityistä” kahden päivän päästä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Kuvankaappaus OnePlussan teaser-videolta.

Kuvankaappaus OnePlussan teaser-videolta.

OnePlus lupaa ”jotain erityistä” uutta 25. elokuuta eli jo parin päivän päästä. Silloin pitäisi selvitä, mitä on vuorossa seuraavaksi OnePlussalle.

Kovin paljoa ei kuitenkaan kannata vielä innostua, sillä uutta huippupuhelinta OnePlus 3:n jatkoksi tai mitään muutakaan vastaavaa tuskin on luvassa.

Sen sijaan OnePlussan ennakko voisi enteillä seuraajaa aiemmille OnePlus Icon -kuulokkeille, spekuloi muun muassa PhoneArena-sivusto. Icon-kuulokkeet tulivat myyntiin loppuvuodesta 2015.

Pari kuukautta sitten lanseeratun OnePlus 3 -älypuhelimen myynti on ylittänyt odotukset, ja sen osalta tehtiin yllättävä ja erikoinen ratkaisu myynnin katkaisemisesta useissa maissa 9. elokuuta ja 12. syyskuuta väliseksi ajaksi. Suomessa myynti on kuitenkin jatkunut normaalisti ilman muutoksia.

Täällä myös suosioon kohonnutta OnePlus 3 -puhelinta myy myös Elisa, jonka valikoimissa OnePlus 3 kohosi viime kuussa jo toiseksi myydyimmäksi puhelimeksi henkilöasiakkaille.

OnePlus on aiemmin viestittänyt, ettei sen edullisempi OnePlus X ole saamassa enää seuraajaa. Panokset puhelimissa on tarkoitus suunnata huippupuhelinten kehittämiseen.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. runboy93

    Dash Powerbank :( milloin…