Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawei vahvisti Honorin uuden brändilähettilään – kuvassa kädessä jo uusi Honor 8

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Honor 8 viidessä värissä.

Honor 8 viidessä värissä.

Kuvankaappaus Huawein Instagram-tilin profiilikuvista, joissa Makwan Amirkhani esiintyy kädessään Honor 8 -puhelin.

Kuvankaappaus Huawein Instagram-tilin profiilikuvista, joissa Makwan Amirkhani esiintyy kädessään Honor 8 -puhelin.

Huawei on nyt vahvistanut, että sen Honor-brändin uusi lähettiläs Suomessa on vapaaottelija Makwan Amirkhani.

Virallisesti tänään vahvistettua tietoa Huawei pohjusti jo Instagram-tilillään viikonloppuna postaamalla profiiliinsa kuvien sarjan, jossa jo aiemmin vihjailtu tieto vankistui. Lisäksi uusissa kuvissa Amirkhanilla on jo selkeästi kädessään uusi Honor 8 -puhelin, jonka julkistuksen Eurooppaan pitäisi olla ohjelmassa parin päivän kuluttua 24. elokuuta. Vielä tänään ei Huawei Honor 8:n tulosta hiiskahtanut.

”Honor on Huaweille tärkeä brändi, jonka menestys Suomessa on toiminut esimerkkinä myös muille markkinoillemme kansainvälisesti”, summaa Honor-brändistä vastaava Huawein Suomen markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.

”Se, että Huawein kaltainen yhteistyökumppani lähtee tukijaksi, on iso askel minulle sekä kamppailu-urheilulle, etenkin kun ensimmäisessä sponsorointiyhteistyössäni kyse oli ilmaisesta t-paidasta. Tämä osoittaa, että pitää vaan uskoa tekemiseensä. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin”, sanoo puolestaan Makwan Amirkhani.

Aiemmin Honor 7:n yhteydessä sen mainoskasvoina toimivat muun muassa artistit Sanni sekä Spekti sekä joukko Huawein sponsoroiman Jokereiden pelaajia.

”Lähettilään valinta on aina strategista. Käyttäjäkokemuksen ohella Honor-puhelinten kohderyhmälle on tärkeää kokea omakseen myös brändimarkkinointimme. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda Honorin For the brave -ideologiaa esille lokaalilla tasolla. Makwan Amirkhani täyttää ajan henkeä seuraavan Honor-brändin arvot; positiivisuus, sisukkuus ja itsensä haastaminen”, toteaa Sofia Lehtimäki Huaweilta.

Honor 7:n seuraaja Honor 8 on julkistettu jo Kiinassa kuukausi sitten

Honor 8:ssa designin pääroolin varastaa lasi, jota löytyy myös takaa puhelimesta. Etupuolen valtaa 5,2-tuumainen 1920 x 1080 pikselin näyttö, jonka yläpuolella on kahdeksan megapikselin etukamera ja takaa löytyy puolestaan 12 megapikselin ja f/2.2-aukon tuplakamera sekä sormenjälkitunnistin. Lisäksi Honor 8:n sisuksissa piilee Kirin 950 -järjestelmäpiiri.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. TheMeII

    Mietityttää vain tuo Honor- ja P-sarjojen yhteiselo. P:t ilmeisesti pikkusen parempia pikkusen kalliimmalla, mutta honorit hyvin lähellä.

Tuoreimmat jutut