Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusille Honor-puhelimille luvataan kahden vuoden ajan päivityksiä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Uusi Honor 8 yhdistää metallia ja lasia.

Uusi Honor 8 yhdistää metallia ja lasia.

Huawein sisarbrändin Honorin tuleville puhelimille luvataan jatkossa uusia ominaisuuksia tuovia päivityksiä kahden vuoden ajan.

Huawein USA:n verkkokaupan parissa työskentelevä Taylor Wimberly jakoi valmistajan päivityslupauksen uutisena Google+:ssa. Tämä tapahtui Honor 8:n Yhdysvaltoihin lanseeramisen vanavedessä. Honor 8:n julkistusta Eurooppaan odotetaan ensi viikolla.

Aiempina aikoina Huaweita ja Honoria ei tunnettu parhaimpien joukkoon kuuluvana Android-laitteiden päivittäjänä, mutta ilmeisesti se aikoo skarpata asiassa – toivottavasti jatkossa myös päivitysten julkaisunopeuden osalta.

Tarkemmin uusia Honor-puhelinmalleja koskeva kahden vuoden päivityslupaus sisältää ensimmäisen 12 kuukauden aikana uusia ominaisuuspäivityksiä vähintään joka kolmen kuukauden väelin.

Luvatun kahden vuoden päivitysten määräajan jälkeenkin Honor-puhelinten luvataan saavan tarvittavat tietoturvapäivitykset.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Miika

  Huawei on kyllä ollut aivan luokaton päivitysten lupailemisessa ja jakelussa. Vuosien kokemuksella…

  • Tony

   Tiedä häntä… Kohta vuoden ikäiseen Honor 7:aani tullut ainakin 4 päivitystä tähän mennessä, mikä on ihan ok suoritus.

  • Kairaaja

   Mielestäni huawei päivittää ihan hy in laitteita. Honor 6 saanu uusimman anteron ja onhan tollakin laitteella ikää…

  • GalaxyS3

   Minulla on ollut Honor 6 yli vuoden ja sinä aikana päivitetty 4.4.2->5.1.1->6.0 ja välissä jotain pienempiä päivityksiä.

Tuoreimmat jutut