Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Näin pääset eroon Facebookin Live-ilmoituksista

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

facebook logo

Facebook tarjoaa tätä nykyä kaikille käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää Live-lähetyksiä, eli suoraa videolähetystä, mutta aivan kaikkia mahdollisuus ei innosta, sillä oletuksena lähetyksestä lähtee myös ilmoitus kaikille kavereille. Tässä vinkit siihen, miten pääset eroon Live-ilmoituksista.

Jos kaveripiirissä on vain yksi tai muutama innokas Live-lähetysten tekijä, voi yksittäisten käyttäjien tai sivujen Live-videoiden ilmoitukset poistaa käytöstä mobiilisovelluksen kautta. Menet vain sovelluksen ilmoitukset-osioon ja etsit kyseisen Live-ilmoituksen. Android-sovelluksessa ilmoituksen pitkä painallus avaa valikon, josta voi lopettaa ilmoitukset kyseisen käyttäjän Live-lähetyksistä. iOS-sovelluksessa vastaava operaatio onnistuu pyyhkäisemällä ilmoitusta vasemmalle ja valitsemalla ”Lisää”, jolloin esiin tulee mahdollisuus lopettaa kyseisten ilmoitusten vastaanotto.

Facebook Live-videot ilmoitukset

Tietokoneen selaimen kautta voi Live-ilmoitukset myös ottaa pois käytöstä. Sinisessä yläpalkissa on oikealla pieni alaspäin osoittava nuoli, jota painamalla aukeaa valikko. Sieltä löytyy kohta ”Asetukset”, sitten vasemman laidan valikosta ”Ilmoitukset”, sen jälkeen ”Facebookissa”-riviltä valitse ”Muokkaa” ja alhaalta löytyy kohta ”Live-videot”, jonka liukuvalikosta voit ottaa käyttöön mieleisesi asetuksen. Samassa yhteydessä voit säätää myös muut saapuvat ilmoitukset makusi mukaisiksi. Sitten vain palaat etusivulle ja nautit ilmoitusvapaasta ajastasi.

Toivottavasti näistä vinkeistämme mobiililaitteen käyttöön on apua sinulle. Muut julkaisemamme vinkit löydät ohjesivuiltamme.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut