Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

3 simmin vähimmäistilaus poistui – Moi Mobiili tarjoaa nyt myös yksittäisiä liittymiä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Jatkossa Moi-liittymiä voi tilata myös vain yhdellä SIM-kortilla.

Jatkossa Moi-liittymiä voi tilata myös vain yhdellä SIM-kortilla.

Alun perin toukokuun alussa lanseerattu Moi Mobiili uudistaa nyt tuotevalikoimaansa. Jatkossa Moilta saa liittymiä myös yksittäin.

Tästä lähtien Moin liittymän voi valita alkaen vain yhdellä SIM-kortilla, joka maksaa 6 euroa kuukaudessa ja sisältää 4 gigatavua datatiedonsiirtoa. Mahdolliset lisäkortit tuovat samoin aina 6 euroa ja 4 gigatavua lisää kokonaisuuteen. Liittymien paketointi säilyy näin yhä mahdollisena haluttaessa myös muutoksen jälkeen.

Moi lanseerasi palvelunsa alun perin uudenlaisena kokonaisuutena, jossa Moi-tiliin liittyi aina samaan vähimmäishintaan kolme eri SIM-korttia eli käytännössä liittymää – kuitenkin niin, että liittymät jakoivat yhteisen datapaketin sekä mahdollisen puhepaketin. Käytännössä tämä tarkoitti, että Moin palvelun vähimmäishinta oli 18 euroa kuukaudessa  – vaikka käyttöä olisikin ollut vain yhdelle tai kahdelle liittymälle.

Moi Mobiilin hinnoittelu aiheutti paljon keskustelua sen toukokuisen lanseerauksen jälkeen. Jo silloin Moilta myönnettiin, ettei alun valikoima sopinut kaikille. Nyt tähän näyttää haetun ratkaisua hinnoittelurakenteen muutoksilla.

Kolmen SIM-kortin vähimmäispaketista luopumisen lisäksi Moi Mobiili esittelee nyt myös uudet rajattomat puhe- ja datapaketit. Moi-liittymään voi hankkia erikseen SIM-korttikohtaisen rajattoman datan 12 euron lisähintaan kuukaudessa.

Uudistuksen myötä rajattoman datan liittymiä ei lasketa mukaan yhteiseen liittymäpakettiin, jolloin mahdollisesta yhteisestä datasta vähenee 4 gigatavua rajattoman datan liittymää kohti. Tästä vastineeksi Moi Mobiili on alentanut rajattoman datan kuukausihinnan 15 eurosta 12 euroon.

Aiemmin tarjolla ollut jaettu puhepaketti poistuu myynnistä ja uutena palveluna sen tilalla jatkossa tarjolla on, Moi Mobiilin mukaan asiakkaiden pyynnöstä, rajaton puhepaketti, jonka kuukausihinta on 10 euroa.

Moin mukaan vanhoilla asiakkailla on valinnanvapaus. Muutokset tulevat voimaan heti, ja jo olemassa olevat asiakkaat voivat itse valita Mun Moi -palvelusta jatkavatko he vanhoilla tuotteilla ja hinnoilla, vai haluavatko vaihtaa uusiin.

Moi toimii DNA:n verkossa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. keke

  Toi kioski menee konkkaa vuodessa. On niin huonoja liittymiä, että tuski kukaa niitä hommaa.

  • Kolmen simmin asiakas... ja kohta neljän

   Päinvastoin, Moihan toi markkinoille ihan uudenlaisen lähestymistavan erityisesti perheliitymiin. Meidänkin perhe säästää tällä ”yhden tilin” simmitsydeemillä yli 20 euroa kuussa. Niin erilaista on perheen sisäinen mobiilidatan kulutus, että kaikkien ei kannata maksaa turhasta datasta kuukausimaksua, jota ei juurikaan käytä. Ja ihan parasta on että liittymät on vielä täydellä 4G nopeudella toimivia DNA:n verkkoa käyttäviä liittymiä.

   • Mievaan

    Meille se on taas melkein 20€ kalliimpi kuin nykyiset.

    Nykyiset = 27,18€
    Moi = 46€

    Elisa rajaton puhe = 14€
    Globetel Perus * 2 = 1,18€
    50M netti Saunalahti 12€

 2. Hulivilipoika

  Varmaan sopisi mullekin. Paitsi että täällä maalla ei DNA:n 4G toimi.

Tuoreimmat jutut