Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tältä näyttää Pokémon GOssa nyt testattava uusi läheiset Pokémonit esittävä toiminto

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Läheiset Pokémonit näkyvät nyt Sightings-osiossa.

Läheiset Pokémonit näkyvät nyt Sightings-osiossa.

Pokémon GO on saanut juuri päivityksen uuteen versioon sekä Android- että Apple-laitteissa, kuten jo aiemmin toisessa artikkelissamme kerroimme.

Yhtenä päivityksen myötä uutena asiana pelin kehittäjä Niantic testaa pelissä uutta Pokémonien läheisyydestä kertovaa toimintoa pienellä osalla käyttäjistä.

Alun perin Pokémon GO viestitti tassunjälkien määrällä Pokémonien läheisyydestä, mutta rikkinäinen toiminto poistettiin kokonaan ja tassunjäljet katosivat jäljettömiin jokin aika sitten. Nyt uudessa päivityksessä aiempi perusnäkymä läheisistä Pokémoneista, joka edelleen näkyy kaikille pelaajille, on Sightings-otsikon alla. Siinä Pokémonit on listattu yleisesti ja taustalla voi olla esimerkiksi ruohoa tai mahdollisesti muu elementti.

Mielenkiintoisempi on kuitenkin osalle käyttäjistä näkyvä uusi Nearby-osio, josta on jo kertonut TechCrunch. Siinä Pokémonit on listattu Pokéstopien kera. Lisäksi kartalla Pokéstopit ovat saaneet ympärilleen suuremman renkaan ja Nearbyn esittämien Pokémonien pitäisikin löytyä esitetyn Pokéstopin läheisyydestä. Kun Pokémonia painaa Nearby-osiosta, siirtyy ja lähentyy karttakuva osoittamaan kohti oikeaa Pokéstopia alta löytyvän videon esittämällä tavalla.

Uusi Nearby-osio Pokémon GOssa.

Uusi Nearby-osio Pokémon GOssa.

Kuten mainittua, kyseessä on toistaiseksi vasta kokeilu, jonka lopputuloksesta ei ole vielä tietoa. Toistaiseksi uusi Nearby-näkymä näkyy rajatulle joukolle käyttäjiä, eikä esimerkiksi välttämättä kenellekään Suomessa. Ominaisuuden tulevaisuudesta ei ole vielä varmuutta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut