Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kyllä, ”Harry Potter GO” on työn alla – ei, Pokémon GOn tekijä ei sitä tee

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Magussin tuleva taikapeli.

Magussin tuleva taikapeli.

Viikonlopun aikana ovat useat sivustot kertoneet huippusuositun Pokémon GO -pelin kehittäneen Nianticin työstävän Harry Potter GO -peliä. Kyseinen uutinen näyttäisi olevan ankka, mutta toivoa ei silti kannata heittää. Tanskalainen Maguss nimittäin kehittää taikapeliä, josta saattaa tulla fanien hurjasti toivoma virallinen Harry Potter -peli.

Useat uutissivustot sekä esimerkiksi Reddit-keskustelut viittasivat HelloGiggles-sivuston artikkeliin, jonka mukaan Niantic olisi aikeissa julkaista ensi vuoden puolella virallisen Harry Potter -version Pokémon GOsta. HelloGiggles taas mainitsi lähteekseen JTXH News -sivuston, mutta kuten esimerkiksi Gizmodo mainitsee, kyseinen sivusto näyttäisi olevan vain klikkejä keräävä tekaistujen uutisten sivusto.

Vaikkei Niantic tiettävästi Harry Potter -peliä olekaan tekemässä, voi sellainen silti ilmestyä, mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella. YleX kertoo tanskalaisen Maguss-peliyhtiön kehittävän lisätyn todellisuuden peliä, jossa taikuudella on iso rooli. Maguss on kertomansa mukaan kehittänyt peliä ja siihen liittyvää taikasauvaa jo parin vuoden ajan, eli mistään Pokémon GO -jäljitelmästä ei ole kyse.

Magussin pelissä käytetään erillistä taikasauvaohjainta.

Magussin pelissä käytetään erillistä taikasauvaohjainta.

YleX:n mukaan Magussin pelissä tarkoituksena on tutkia taikuutta ja loitsuja ja liikkua eri paikoissa karttojen ja GPS-signaalin avulla. Peliympäristöt ovat vahvasti Harry Potter -henkisiä, mutta vielä ei ole varmuutta, saako peli virallista Harry Potter -leimaa. Siitä päättävät Warner Brothers sekä Harry Potter -kirjailija J.K. Rowling. Maguss pyytääkin verkkosivuillaan Harry Potter -faneja mukaan kampanjaan, jolla yritetään saada oikeudet Harry Potter -nimen käyttöön.

Maguss on aikeissa julkaista pelinsä vielä ennen joulua.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut