Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lempeän kultainen OnePlus 3 sai julkaisupäivän – saataville kahdessa aallossa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

OnePlus 3

OnePlus 3.

Toistaiseksi OnePlus 3 on ollut saatavilla vain yhdessä värissä. Pian toista vaihtoehtoa kaipaavien odotus on kuitenkin ohi, sillä Soft Gold -version myynti alkaa heinä- ja elokuun vaihteessa.

OnePlus 3 esiteltiin kesäkuussa kahdessa värissä: hopeanharmaana ja kevyenkultaisena. Myyntiin saapui kuitenkin vain perinteisempi Graphite-malli. Myöhemmin OnePlussan perustaja Carl Pei tiesi kertoa, että Soft Gold -mallin on määrä tulla saataville heinäkuun loppupuolella.

OnePlus 3 ja Soft Gold -värivaihtoehto.

OnePlus 3 ja Soft Gold -värivaihtoehto.

Nyt yhtiö on julkistanut tarkat myyntiintuloajat, jotka täyttävät juuri ja juuri Pein lupauksen. Yhdysvalloissa kultaisen OnePlus 3:n myynti alkaa jo huomenna, eli 26. heinäkuuta. Muualla maailmassa Soft Gold -version tilaaminen OnePlus-verkkokaupasta on kuitenkin mahdollista vasta 1. elokuuta. Euroopassa myynti alkaa yhdeltä iltapäivällä Suomen aikaa.

OnePlussan mukaan Soft Gold -värinen OnePlus 3 ei kärsi kultapuhelinten prameudesta, vaan on väriltään ”kevyt ja elegantti”. Alta löydät videokatsauksen uuteen värivaihtoehtoon:

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. runboy93

    OxygenOS 3.2.2 tulossa ja vielä Soft Gold, täydellinen ajoitus ;D

    Mutta lisäisin, että ei tule pysyvästi verkkokauppaan, kuulemma erikoisversio jotka myydään nopeasti pois alta.

Tuoreimmat jutut