Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Monet Microsoft Surface Pro 3:n omistajat valittavat akun äkillistä heikentymistä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Surface Pro 3, Type Cover ja Surface-kynä

Surface Pro 3.

Useat Microsoft Surface Pro 3:n omistajat ovat viime aikoina valittaneet akun kunnon romahtaneen nopeasti, kertoo Supersite for Windows.

Microsoftin yhteisöpalstalla ovat useat käyttäjät raportoineet Surface-laitteen akun äkillisestä heikentymisestä. Joissain tapauksissa akku säilyttää varauksensa niin huonosti, ettei laite ehdi edes käynnistyä akun turvin. Microsoftin Surface-tiimin johtaja Panos Panay hehkutti vielä toissa vuonna, jolloin Surface Pro 3 julkaistiin, että akku on suunniteltu erityisen pitkäikäiseksi. Panayn mukaan akku on suunniteltu niin, että se voidaan yli 4,5 vuoden ajan ladata täyteen viitenä päivänä viikossa, ja se edelleen säilyttää vähintään 80 prosenttia kapasiteetistaan.

Erikoiseksi ongelman tekee myös Microsoftin suhtautuminen asiaan. Panos Panay kuvaili aikoinaan Redditin kyselysession aikana, että selvästi viallinen akku vaihdetaan takuuaikana maksutta uuteen, ja että takuuajan jälkeen akku voidaan Yhdysvalloissa vaihtaa uuteen 200 dollarin (noin 180 euroa) hintaan. Akkuvioista raportoineiden käyttäjien mukaan yhtiö on kuitenkin kieltäytynyt vaihtamasta akkuja, ja sen sijaan tarjoaa vaihtolaitteita, jolloin maksettavaa kertyy 450 dollaria tai enemmän.

MSPowerUser-sivuston Microsoftilta saaman viestin mukaan ongelmaa tutkitaan, ja viallisten Surface Pro 3 -laitteiden omistajien tulee olla yhteydessä Microsoftin tukeen ongelman selvittämiseksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Matti

  Suunniteltu juttu.

  • Peura

   Jaa, että kaikki kymmenen käyttäjää valittavat kerralla?

 2. Henrik

  takuuajan jälkeen akku voidaan Yhdysvalloissa vaihtaa uuteen (200) dollarin (eli noin 180 euroa) hintaan. Akkuvioista raportoineiden käyttäjien mukaan yhtiö on kuitenkin kieltäytynyt vaihtamasta akkuja, ja sen sijaan tarjoaa vaihtolaitteita, jolloin maksettavaa kertyy (450) dollaria tai enemmän. 😲

  Asiakasta kusetetaan oikein kunnolla!!. 😕😩

Tuoreimmat jutut