Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi versio Samsungin Gear VR:stä bongattu – tulossa mahdollisesti Galaxy Note7:n rinnalla

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Gear VR

Nykyinen Samsung Gear VR ja rivi näytöksi sopivia puhelimia.

Samsungin loppukesän huippuluuri, Galaxy Note7, on useiden huhujen ja raporttien mukaan saamassa uuden USB Type-C -liitännän aiemmissa Samsungin puhelimissa käytetyn micro-USB -liitännän tilalle. Uusi liitäntä tarkoittaisi, ettei laite olisi yhteensopiva nykyisten Gear VR -virtuaalisilmikoiden kanssa. Samsung on panostanut ahkerasti virtuaalitodellisuuteen ja 360 asteen videoihin ja kuviin, joten kuvioon sopii täydellisesti, että yhtiöltä näyttääkin olevan tulossa uusi versio Gear VR:stä.

GalaxyClub.nl-sivusto kertoo, kuinka Intian vienti- ja tuontiliikenteestä kirjaa pitävässä Zauba-tietokannassa on bongattu vielä julkaisematon versio Samsungin Gear VR -laseista. Testikäyttöön toimitettujen laitteiden mallinumero on SM-R323. Ensimmäinen julkaistu versio Gear VR:stä, Innovator Edition Galaxy Note 4:lle, oli mallinumeroltaan SM-R320, Galaxy S6:lle tehty Innovator Edition oli SM-R321 ja nykyisin myynnissä oleva versio Gear VR:stä on SM-R322, joten uusi mallinumero jatkaa sarjaa varsin selvästi.

Zauba-bongauksen aikataulu viittaa vahvasti siihen, että uuden Gear VR:n julkaisu tapahtuisi samaan aikaan Galaxy Note7:n kanssa. Sen esittelyn odotetaan tapahtuvan 2. elokuuta.

Uuden Gear VR:n ominaisuuksista ei ole kuulunut raportteja, mutta on hyvin mahdollista, että lasit vastaisivat USB-liitäntää lukuunottamatta nykyisiä Gear VR -laseja. Jossain määrin todennäköisenä voinee pitää USB-C -liitännän rantautumista Samsungin tuleviinkin huippupuhelimiin, jolloin uudet Gear VR -lasit toimisivat aikanaan myös niiden kanssa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. keke

  Jos nää tulee kaupan päälle julkaisussa ostan note 7 lähes varmasti.

 2. Henrik

  Toivottavasti kokonaisuutena tämä on optimoitu Samsung Galaxy S7 ja Galaxy Note 7 malleille,että virtuaalinen 3D maailma on aiempaa realistisempi!.
  Nykyiset VR-lasit ovat joissakin asioissa teknisesti vielä puutteelliset (ei pysty hyödyntämään mm. S6 varianttien tehoja täysin!!). 😕

  • Henrik

   siis varianttimallien…

Tuoreimmat jutut