Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Instagram kääntää pian vieraita kieliä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Instagram logo

Instagramin seuraava suuri uudistus tulee olemaan vieraskielisten julkaisujen kääntäminen. Muutaman viikon sisällä saapuva toiminto on nähty tarpeelliseksi Instagramin ennätyssuuren ja kansainvälisen käyttäjäjoukon vuoksi.

Eilen julkaistu Instagram-kuva ja sille seuraa pitävä tekstiseloste kertovat, että palveluun lisätään pian käännöspainike. Sen avulla omassa syötteessä näkyviä julkaisuja ja profiilien selostetekstejä voi kääntää omalle kielelleen, mikäli käytettyä kieltä ei ymmärrä.

Kuvassa on nähtävillä joukko kieliä, joihin kuuluvat muun muassa venäjä, englanti, ranska ja saksa. Android Centralin mukaan toiminto tukee aluksi 24 kieltä ja on saatavilla vain uusien julkaisujen yhteydessä.

Tarkkaa lanseerausaikaa uudelle toiminnolle ei tässä vaiheessa ole. Instagram kuitenkin lupaa käännösten saapuvan kuukauden kuluessa.

Uusien käännösten lisäksi Instagram tiedotti, että palvelun käyttäjämäärä on ylittänyt 500 miljoonan rajapyykin. Tästä joukosta yli 300 miljoonaa käyttää Instagramia joka päivä ja 80 prosenttia asuu Yhdysvaltojen ulkopuolella.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Japi

    Profiilissa törmäsin käännösnappiin eilen. Androidin uusimmassa instassa.

Tuoreimmat jutut