Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

OnePlus-perustaja kiehahti: ”Emme tingi laitevalmistuksessa!”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

OnePlus 3

OnePlus 3.

OnePlus 3 on nyt myynnissä ja se onkin otettu paljolti hyvin vastaan. Kaikki kommentit eivät kuitenkaan ole olleet kehuvia ja tietyt OnePlussan toiminnasta tehdyt oletukset saivat yhtiön perustajan Carl Pein tuohtumaan.

Erittäin teknisiä arvosteluja tehtaileva AnandTech kritisoi vahvasti OnePlus 3:n näyttöä. 9To5Googlen mukaan arvostelu kirvoitti eräältä Reddit-käyttäjältä hyvin yleisen kommentin siitä, että OnePlus on todennäköisesti päätynyt kyseiseen paneeliin sen halvan hinnan takia. Oletuksena tässä luonnollisesti oli, että tällaiset valinnat selittäisivät OnePlus-laitteiden halvat hinnat.

Sivustolle sattunut Carl Pei kuvailee kuitenkin vastineessaan tällaisia oletuksia loukkaaviksi. ”Haluan tehdä asian hyvin selväksi”, tuohtunut Pei painottaa. ”Emme ole oikoneet laitteen valmistuksessa, emmekä aio tehdä niin tulevaisuudessakaan.” Laitevalmistuksen sijaan OnePlus säästää Pein mukaan toimimalla suoraan kuluttajien kanssa, pitämällä organisaationsa rakenteen kevyenä ja panostamalla markkinoinnissa pääasiassa puskaradioon.

OnePlus 3:n 1080p AMOLED -näyttö on Pein mukaan ollut tietoinen valinta. Paneeli on valmistettu Samsungilla OnePlussan vaatimusten mukaan ja Pei painottaa suurimman osan arvostelijoista pitäneen uutuuspuhelimen näytöstä.

OnePlus 3 julkaistiin viime viikolla hintaan 399 euroa. Puhelinta saa toistaiseksi vain harmaassa värisävyssä, mutta kultainen vaihtoehto on tulossa tilattavaksi heinäkuun aikana. OnePlus-verkkokaupan ohella uutta OnePlus 3:a voi tilata Elisalta.

OnePlus 3

OnePlus 3.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Opie126

  Halvempi ratkaisuhan se on ei siitä pääse yli eikä ympäri mutta ei se tarkoita sitä että käytössä olisi huonompi. Itsellä käytössä 6S Plus full hd resolla ja täysin riittävä itselle.

  • Jonahan

   Kannattaa lukaista se anandtechin arvostelu, mittauksissa verrokkina myös iPhone. Suurin ongelma ei ollut resoluutio sinänsä, vaan valittu RGBG Pentile näyttö, jonka todellinen resoluutio on pienempi kuin ilmoitettu ja johtaa artifakteihin tekstissä ja väripinnoilla. Myös näytön värintoisto oli aivan luokaton.

 2. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

  Siis onhan tuo OP3:sen näyttö tuon testin mukaan ihan järkyttävää kuraa. Ei siinä paljon Pein selittelyt auta, kun testi näyttää totuuden.
  Joko OP on tilannut Samsungilta halvimmat mahdolliset näytöt, Samsung on toimittanut Onelle jotain uskomatonta kuraa vaikka on tilattu jotain muuta, tai noiden näyttöjen kalibrointi on täysin päin P:tä.

  Ei tätäkään voi vaan kuin ihmetellä, että miten tämäkin saatiin sössittyä näin taidokkaasti.

  • Kairaaja

   No sen nyt voi sulkea pois, että on tilattu parempaa ja samppa toimittanu paskaa.

   • Hulivilipoika

    Ai voi vai? Mä ostin kerran Sampan – tlasin parasta, mutta sain paskaa!

 3. Lenni-Kalle

  OnePlus 3 on myös tuleva epävirallinen Ubuntu Phone! Kehitystyö tämän eteen on jo aloitettu.

  On huikeaa että tulee yhä enemmän vaihtoehtoja jotka eivät vakoile käyttäjiä.

 4. Miksu

  Samsung on itsekkin käyttänyt samoja pentile näyttöjä aikasemmin galaxeissa. Sillon nousi sama meteli asiasta, kun nytkin. Malleja en nyt enää muista missä sitä käytettiin, mutta hyvä näyttö se kuitenkin oli. Tavallinen pulliainen huomannut mitään huonoa siinä.

 5. Miksu

  Galaxy S 3:nen se oli, jonka myös itse omistin, eikä tuo todellisuudessa mikään huono näyttö ollut.

  http://www.mobiiliblogi.com/2012/05/11/samsung-perustelee-galaxy-s-iiin-pentile-nayttoa-pidemmalla-kayttoialla/

  Koska kukaan tuskin mikroskoopilla näyttöjänsä katsoo.

Tuoreimmat jutut