Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Reilun parinsadan euron Honor 7 Lite saapuu Suomeen

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei Honor 7 lite

Huawein sisarbrändi Honor on saanut uuden jäsenen Suomen valikoimiin. Nyt myyntiin tulee Honor 7 Lite, joka seuraa viime vuoden elokuussa julkaistua Honor 7:ää. Uutuuspuhelimen ennakkomyynti Suomessa alkaa tänään suositushintaan 229 euroa.

Huawei Honor 7 lite

Teknisiltä ominaisuuksiltaan uutuus muistuttaa hyvin paljon Huawei P9 Liteä, joka myös rantautui Suomeen hiljattain. Suorituskyvystä molemmissa vastaa 8-ydinsuorittimella varustettu Kirin 650 -järjestelmäpiiri. Käyttömuistia Honor 7 Litessä on 2 gigatavua ja tallennustilaa 16 gigatavua. Suurin ero Huawei P9 Liteen onkin RAM-muistin määrässä, jota P9 Litessä on yksi gigatavu enemmän. Tallennustilaa Honorissa saa laajennettua microSD-kortilla, jonka voi asettaa toiseen puhelimen nano-SIM-korttipaikoista. Alumiinirunkoinen Honor 7 Lite on varustettu 5,2 tuuman Full HD –näytöllä.

Huawein tiedotteen mukaan ”Honor-mallisto on kohdennettu diginatiiveille, joilla puhelin on aktiivikäytössä muun muassa muistikirjana, kamerana ja viihdekeskuksena. Siksi Honor-malleissa on järjestäen kestävät akut.” Honor 7 Litessä akun kapasiteetti on 3000 milliampeerituntia, ja akkukestoa luvataan raskaassa käytössä 1,3 päivää.

Huawei Honor 7 lite

Honor 7 Litessä on takana 13 megapikselin kamera ja edessä 8 megapikselin kamera. Myös sormenjälkitunnistin kuuluu varustukseen. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 6.0 Marshmallow ja käyttöliittymänä on Huawein EmotionUI 4.1. Honor 7 Liten ennakkomyynti Suomessa on nyt alkanut. Puhelin tulee myyntiin kultaisen, hopean tai harmaan värisenä suositushintaan 229 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. honoristi

    Eipä kannata nykyistä kutosta päivittää tähän.

    • Honor 7 lite

      Kannattaa itse ostin tämän sen tilalle ja toimii nopeammin

Tuoreimmat jutut