Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Kilpailijoita Surfacelle: tässä ovat Asus Transformer 3 ja 3 Pro

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Transformer 3 Pro

Asus Transformer 3 Pro.

Uusien Zenfone 3 -puhelimien lisäksi Asus on esitellyt uusia Windows 10:llä toimivia 2-in-1-laitteita. Uudet Transformer 3- ja Transformer 3 Pro -laitteet ovat suoria kilpailijoita neljännessä sukupolvessa matkaaville Microsoftin Surface-laitteille.

Transformer 3 Pro

Transformer 3 Pro muistuttaa paljon Microsoftin Surface Pro 4 -laitetta. Alumiinista valmistettu Transformer 3 Pro on vain 8,35 millimetriä paksu ja se tulee saataville harmaana ja kultaisena. Seisontatuen avulla katselukulman saa jopa 170 asteeseen, joten säätövaraa löytyy paljon.

Laitteessa on 12,6 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 2880 x 1920 pikseliä, ja näytön reunoista löytyvät stereokaiuttimet.

Transformer 3 Pro tuskin jättää teknisten tietojen valossa ketään kylmäksi. Hybridilaitteessa on Intelin  Core i7 -suoritin, jonka tarkkaa mallia ei kuitenkaan lehdistötiedotteessa mainita. Laitteeseen saa parhaimmillaan jopa teratavun SSD-muistia ja 16 gigatavua RAM-muistia.

Transformer 3 Pro

Transformer 3 Pro taipuu hyvinkin suureen kulmaan.

Lisäksi Transformer 3 Prossa on USB-C -portti, USB 3.0 -portti, HDMI-portti sekä 13 megapikselin takakamera. Laitteen hinnat alkavat 999 dollarista eli vajaasta 900 eurosta. Kalleimmasta mallista joutunee kuitenkin maksamaan huomattavasti enemmän.

Transformer 3 Pron mukana tulee Transformer Cover Keyboard, jossa taustavalaistu näppäimistö.

Transformer 3

Asuksen Transformer 3 on astetta kevyempi ja ohuempi laite kuin Pro-versio. Näytön ominaisuudet ovat samat kuin Pro-versiossa eli 12,6 tuuman näytön tarkkuus on 2880 x 1920 pikseliä. Laitteessa ei ole seisontatukea, mutta Asus myy laitteen kylkeen Transformer Sleeve Keyboard -näppäimistöä, joka toimii samalla sekä seisontatukena että näytön suojana.

Transformer 3

Asus Transformer 3.

Transformer 3:n sisuksissa hyrrää seitsemännen sukupolven Intel Core -suoritin, jonka tukena on parhaimmillaan kahdeksan gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa laitteeseen saa aina 512 gigatavuun saakka. Laitteessa on 13 megapikselin kamera, USB-C -portti ja sormenjälkitunnistin.

Uutuus tulee markkinoille Pro-version tavoin harmaana sekä kultaisena ja hinnat alkavat 799 dollarista eli noin 715 eurosta.

Transformer 3

Transformer 3 ja Transformer Sleeve Keyboard

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

    Olen nyt päässyt hypistelemään tuollaista hybridilaitetta pari päivää ja täytyy sanoa, että tunne on jotenkin hämmentyneen pettynyt.

    Läppärimuodossa kone on liian pieni mihinkään järkevään tekemiseen. Lisäksi Win10:n suunnittelu sekä kosketusnäyttöön, että läppärikäyttöön on jotenkin puujalkainen, jonka olen jo todennut normaalissa läppärissä.
    Tablettimuodossa oikeastaan paljastuu vasta koko Win10:n sekasorto. Kosketusnäytön koosta huolimatta virhepainalluksia tapahtuu yllättävän paljon. Pieniin ikkunansuljin rukseihin on välillä hankala osua. Jos jonkin kaavakkeen viimeiset rivit on aivan sivun alalaidassa, ei kosketusnäyttönäppis osaa siirtää sivua ylöspäin, vaan täytettävät osat jää näppiksen alle, jolloin ei näe kirjoittamaansa. Normaalit WIN ohjelmat ei luonnollisestikaan tue kosketusnäyttöä, eikä myöskään ymmärrä ”normaaleja” liikkeitä. Väkisinkin yrittää välillä zoomata, siirtää tai kutistaa esim. videoleikettä ruudulla nipistämällä tai liikuttamalla sormea ruudulla. Normaalille hiirelle suunniteltujen ohjelmien painikkeet on taas niin pieniä, että niihin ei jälleen meinaa osua. Ja se ikuinen, app gap, storessa ei ole mitään järkevää mihinkään muuhun kuin iltalehden lukemiseen.

    Jos joku on hankkimassa tällaista hybridihärdelliä, niin suosittelen kokeilemaan itselle soveltuvuutta ennen investointia. Itse en kyllä tykännyt yhtään ja odotan ennen isompia sijoituksia, mitä chromebook tulee tarjoamaan.

Tuoreimmat jutut