Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jollan uutuuspuhelin ja yhteisöohjelma myytiin loppuun tunneissa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Jolla C

Sailfish OS -käyttöjärjestelmää ja mobiililaitteita kehittävä Jolla julkisti eilen torstaina Sailfish Community Device Program -yhteisöohjelman. Ohjelmistokehittäjille ja Sailfish OS -faneille suunnatun ohjelman osallistujat saavat myös uuden Jolla C -älypuhelimen. Yhteisöohjelma myytiin loppuun ensimmäisen päivän aikana muutamissa tunneissa.

Sailfish Community Device Program on Jollan uusi ohjelma, joka on suunniteltu erityisesti aktivoimaan maailmanlaajuisen Sailfish-yhteisön kehittäjiä ja faneja. Ohjelmaan otettiin alkuvaiheessa 1000 osallistujaa.

“Se, että ohjelma varattiin loppuun muutamien tuntien aikana osoittaa, että yhteisömme on kovalla palolla mukana muuttamassa maailmaa kanssamme. Sailfish OS -lisensointiliiketoiminnan laajentuessa yhteisön merkitys kasvaa entisestään. Suuren suosion vuoksi selvitämme nyt keinoja laajentaa ohjelmaa,” kommentoi Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista.

Jolla C

 

Osana nyt julkistettua yhteisöohjelmaa on ensimmäinen Sailfish OS -yhteisölaite Jolla C. Älypuhelinta tuotetaan 1000 kappaleen erä nimenomaan kehittäjille ja Sailfish OS -faneille. Kyseessä on uudelleen brändätty Intex Aqua Fish, joka julkaistiin Intiassa aiemmin tänä vuonna. Erikoisuutena Jolla C:ssä ovat aina viimeisimmät Sailfish OS -päivitykset ja mahdollisuus päästä testaamaan tulevia beta-ohjelmistoja. Jolla C -laitteen kokoonpano on jo alkanut sen toimitukset tehdään heinäkuun aikana.

Jollan viestintäjohtaja Juhani Lassilan mukaan yhtiössä selvitetään mahdollisuutta tuoda vielä jonkin verran lisää yhteisölaitteita tarjolle. Mikäli suunnitelma onnistuu, tuotaisiin laitteet samasta tuotantoerästä ja laajennus tapahtuisi jo lähiviikkojen aikana.

Julkistettuun yhteisöohjelmaan liittyneet saavat mahdollisuuden osallistua Jollan asiantuntijoiden vetämiin erityisiin tukisessioihin. Osa osallistujista saa myös kutsun kesäkuussa järjestettävään International Sailfish Community Event -tapahtumaan Helsingissä. Ohjelmavuoden aikana on tarkoitus myös järjestää muita tapahtumia yhteisölle.

Sailfish Community Device Program -ohjelma kestää vuoden ja se on tarkoitettu pääasiassa yhteisön jäsenille, jotka haluavat auttaa joko kehittämällä alustaa tai tukemalla muilla keinoin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kairaaja

  :D

 2. Jyki

  Enpä olisi rahojani tuohon upottanut. Tuoreessa muistissa on vielä se Jollan järjestämä tablettifarssi.

  • HyvinMenee

   Moni ilman tablettia jäänyt ennakkotilaaja onkin laittanut palautettuja rahoja tähän uuteen kännykkään. Itsekin jäin ilman tablettia ja olen nyt lopulta erittäin tyytyväinen, koska kännykkä kiinnostaa enemmän. Tilasin Jolla C -kännykän aivan ensimmäisten joukossa.

   • KeijoG

    Eli kun kusetettiin, niin voi vallan hyvin osallistua mahdollisesti toiseen kusetukseen vielä perään? :D

    Ei vaiskaan, hyvällä hinnallahan nuo tuhat myytiin, jossain määrin kiinnosti itseänikin, mutta toisaalta, ei tuo puhelin juuri tuon arvokkaampi olekaan.

    Jännä, että tuhannen puhelimen myynnistä tuotantohinnoilla piti tehdä oikein pressitiedote, toki käyttäjämäärä tulee lähes tuplaantumaan nykyisestä. :D

 3. TietoturvaFani

  En ehtinyt :(

 4. Yusa

  Toivottavasti tulee vielä laajemmin saataville. Tuolla hinnalla voisi kokeilla ihan mielenkiinnosta.

Tuoreimmat jutut