Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung jättämässä Galaxy Note 6:n väliin – seuraava malli onkin jo seiska

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Galaxy S6 edge+ ja Galaxy Note 5

Galaxy S6 edge+ ja Galaxy Note5.

Seitsemän tarkoittaa monille onnennumeroa, ja mahdollisesti Samsungillakin uskotaan seiskan onnen auttaneen sitä keväällä julkaistujen Galaxy S7 -mallien hyvissä myyntiluvuissa. Tuoreen huhun mukaan yhtiö nimittäin olisi aikeissa julkaista loppukesästä tai alkusyksystä Galaxy Note 7:n, Note 6:n sijaan.

Viime syksynä yhtiö julkaisi Galaxy Note 5:n (tai Note5:n, kuten Samsung sitä joissain yhteyksissä kutsuu), joten luonnollista olisi odottaa seuraajaksi Note 6 -mallia. Odotus lienee kuitenkin turhaa, sillä Note-sarjan seuraava malli on SamMobilen saamien tietojen mukaan Note 7.

Tarkalleen ottaen erikoisella nimeämisellä ei välttämättä niinkään ole tekemistä onnenlukujen kanssa, vaan Samsungilla halutaan väitteen mukaan selkeyttää huippulaitteiden numerointia. Kun keväällä julkaistiin Galaxy S7, saattaisi potentiaaliselle asiakkaalle syksyllä tulla sellainen olo, että hän on ostamassa vanhentunutta puhelinmallia, jos sen nimi olisi Galaxy Note 6. Jotta numerointi jatkossa pysyisi johdonmukaisena, kerrotaan seuraavan Noten olevan siis numeroltaan 7.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta Samsungin tai ylipäänsä markkinoinnin historiassa, kun joitain numeroja sarjassa jätetään väliin. Samsungin Tizen-puhelin Z1 sai seuraajakseen Z3:n, ja Z2 jäi välistä uupumaan, vaikka huhujen mukaan se vielä voisikin olla työn alla.

Toinen seikka, jonka SamMobile mainitsee, on Note 7:ään (eli Note 6:een) tulossa oleva molemmilta reunoilta kaareutuva näyttö. Tarkalleen ottaen tulossa olisi siis Galaxy Note 7 edge.

Arvioiden mukaan Samsung voisi esitellä Note 7:n elokuun alun tai puolivälin tienoilla. Viime vuonna Galaxy Note 5 esiteltiin 13. elokuuta ja sen myynti alkoi reilua viikkoa myöhemmin. Tänä vuonna Samsung saattaa vielä aikaistaa Note-puhelimen julkistusta lyödäkseen tehokkaammin kapuloita Applen rattaisiin. Applen odotetaan julkaisevan iPhone 7 -mallit syyskuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Azazel

  Käytön kannalta on aivan sama onko nimi Note 6 vai Note 7 kun specsit ovat sellaiset mitä seuraavaan Noteen kuuluu tulla ja kyllä se tuntuu paremmalta sanoa puhelinta nimellä Galaxy Note 7 kun sit se saa Note 5:n tuntumaan todellisuutta vanhemmaksi

 2. Henrik

  Kaksi varianttimallia on pakko tulla eli ei kaareutuvalla ja kaareutuvalla Edge variantilla!.Muuten Samsung tekee suuren virheen,jos vain Edge versio on tulossa myyntiin!!. 😕

  • Azazel

   Niin tekee koska on monia jotka pitää suorasta ja monia jotka pitävät Edge mallista… Laittamalla yhden mallin pelkästään niin Samsung menettäisi myyntiä

 3. SANDY

  Note malleja olisi huhun mukaan tulossa kaksi
  Note 7 EDGE ja note 7 lite ja mallit erottaa ram muistin määrä, prosesori ja näytön kaarevuus
  Note 7lite tulisi suoralla FHD näytöllä 4gb ram ja SD820 prosessorilla kun note7 EDGE tulisi QHD näytöllä 6gb ram ja SD823 prosessorilla
  Molempien mallien näytöt ovat 5,8 tuumaisia

  • Azazel

   Vaikka tulisi vain nuo 2 niin tuo Note 7 Lite ei ole huono vaikka specsit ovat Note 7 Edgeä huonommat

Tuoreimmat jutut