Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ABC:n mobiilitankkaus laajenee hurjasti – lisää asemia ja tarjolle muillekin kuin iPhonelle

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Mobiilitankkaus on osa S-mobiilia.

Mobiilitankkaus on osa S-mobiilia.

Alkuvuodesta lanseerattu ABC:n ja S-Pankin mobiilitankkaus laajenee nyt merkittävästi kahdella tavalla: se tulee mahdolliseksi merkittävällä määrällä uusia ABC-asemia sekä myös Android- ja Windows-puhelinten sovelluksissa.

Palvelu vaatii puhelimeen S-mobiili-sovelluksen sekä siihen liitetyn S-Etukortti Visan. Alun perin mobiilitankkaus tuli vain S-mobiilin iPhone-versioon, mutta nyt sovelluskaupoista löytyy päivitetyt versiot S-mobiilista mobiilitankkauksen kera jo Androidille sekä Windows-puhelimille.

Aiemmin vain muutamilla pääkaupunkiseudun asemilla tarjolla ollut mobiilitankkaus laajenee nyt tästä päivästä alkaen kaikille HOK-Elannon ja Varuboden-Oslan ABC-asemille kattaen koko Uudenmaan.

Lisäksi kesäkuussa mobiilitankkaus tulee vielä Keski-Suomeen ja Pohjanmaalle, kun se tulee Keskimaan ja KPO:n osuuskauppojen ABC-asemille.

Yhteensä laajennusten jälkeen S-ryhmän mukaan mobiilitankkaus on tarjolla kahden miljoonan suomalaisen alueella.

Uutena ominaisuutena S-mobiili-sovelluksesta voi nyt seurata myös polttoaineen kulutusta niin euroissa kuin litroissa.

Mobiilitankkaus toimii S-mobiilissa tunnistamalla auton sijainnin automaattisesti ABC-asemalla. Näin tankkaajan ei tarvitse kuin valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksu napataan automaattisesti liitetyltä kortilta. Tarkoituksena on luonnollisesti nopeuttaa ja helpottaa auton tankkaamista.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kairaaja

    Eipä tuu ABC asemia käytettyä, koska hinta selvästi korkeempi kuin muilla. S korttia en hommaa enkä kyllä muidenkaan puljujen bonuskortteja.

  2. AndroidWindows

    Kai siitä saa boooooooonusta?

  3. tarkkuutta

    Ei koske koko uuttamaata, jos kattaa vain nuo kaksi. SSO:lla on myös asemia Uudellamaalla. ;)

Tuoreimmat jutut