Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

YouTuben iPhone-versio siirtyi VR-aikaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

YouTube iOS Cardboard

YouTuben iOS-sovellukseen on tullut Cardboard-tuki.

Googlen Cardboard on virallisesti tukenut Applen iPhonea jo pidempään, mutta varsinaista sisältöä näille Googlen pahvisille virtuaalilaseille on iOS-maailmassa tähän asti ollut kovin vähän tarjolla. Tilanne on nyt kuitenkin muuttunut, kun Google päivitti YouTuben iOS-sovelluksen ja toi siihen Cardboard-tuen.

YouTuben iOS-sovelluksen versio 11.18 on julkaistu App Storessa 16. toukokuuta ja sen mukana sovellukseen on tullut Cardboard-toiminto. Toiminnon ansiosta sovellus jakaa videon sisällön kahteen osaan, ja videoihin voi näin uppoutua täydellisesti katsomalla niitä Googlen omilla Cardboard-laseilla tai muilla vastaavilla iPhone-yhteensopivilla virtuaalilaseilla. Hauskinta VR-laseilla tietysti on katsoa 360 asteen videoita, mutta Cardboard-tuen ansiosta myös muita videoita voi katsoa silmikon läpi.

Cardboard-toiminto löytyy videota katsellessa oikean yläkulman valikosta, eli kun video on näytöllä, löytyy oikeasta yläkulmasta kolme pistettä, joita painamalla aukeaa asetus- ja toimintovalikko. Sinne on nyt tullut uutuutena Cardboard-logo, jota painamalla video jakaantuu virtuaalilaseille sopivaksi.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut